Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Szczotki w porządku, ale części zamienne zostały otwarte, co jest niehigieniczne i nie może być używane. Muszą się sami rzucać w oczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Ładny produkt od Xiaomi, bardzo dobra jakość jak zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Jak zawsze, produkty Xiaomi są wysokiej jakości, produkt czuje się dobrze w ręku i wykonuje zadanie, aby wskazać, że jest wibrujący pędzelek i nie obraca się do nikogo, kto cię niepokoi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Wyjątkowa jakość rekomenduj go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Wielka szczoteczka, z dwoma prędkościami pozwala mieć dobry wynik przez cały czas. Ładunek jest trwały i z opakowania dwóch sztuk, drugi, którego używam w biurze, aby utrzymać dobre codzienne nawyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Doskonała korzyść kosztowa, czysty i praktyczny projekt. Bateria działa cały miesiąc, co może niepokoić niektórych jest to, że szczotka jest mała i z bardzo miękkim włosiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Doskonały produkt, trwałe ładowanie i z dwóch prędkości jest idealny do codziennego czyszczenia zębów. Zakup dwóch, drugi, którego używam w biurze, aby utrzymać dobre codzienne nawyki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Bad shipping company. They do not have customer service and their site is improperly sending the package over an hour drive from home Bad company.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Idealna szczoteczka do zębów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Perfekcyjna, gorąca rekomendacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.66
    • US$17.31
    • US$51.99
    • US$19.99
    • US$26.55
    • US$27.99
    • US$5.38
    • US$13.99
    • US$12.69
    • US$20.99