Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(400)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(400)
    • 5 Star(378)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Te wstrząsy to naprawdę 'musimy zrobić' uaktualnienie HBX lub SG zamieniając je z niekontrolowanego kija pogo w samochód, który wydaje się mieć koła pełne ołowiu. Jakość jest doskonała pomimo plastikowego korpusu i pierścieni O wyglądają, jakby przetrwały próbę czasu. Za taką cenę są kradzieżą.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Wow, niesamowita wartość jak na pieniądze, wstrząsy wypełnione olejem x4, metalowe kołnierze. Przywieziono w oficjalnym opakowaniu części hbx. Był z zainstalowaną olejem, niezły ciężar. Super łatwe do zainstalowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    To poprawi Twoje doświadczenia z HBX 16889 lub SG 16001 A LOT! Zasugeruję wszystkim, żeby je kupili! Jeśli będę w stanie wgrać film..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo dobra aktualizacja dla tych, którzy są wymagający w tym rc są one niezbędne dla skali 1/16 zauważasz zbyt dużą różnicę wiem, że nadal je umieszczam sg 1601

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Świetnie jak trzeba kupić tę ciężarówkę sprawia, że jest jak magnes do ziemi, nie ma podbitej sprężyny, naprawdę gładkie jak lądowanie na chmurze lol z moim pełnym metalowym zestawem i własnymi piastami żywicy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Włóż to do mojego wozu bez szczotek 16889a, i wow, co za różnica! Tłumienie oleju poprawia utrzymanie dróg (zdolność koła do podążania za konturami podłoża) Znacznie, a w konsekwencji oferuje znacznie większą przyczepność. Po złożeniu, jeden z wstrząsów uderzył w ramię zawieszenia, i przesunął nić na górze, powodując wyciek oleju. Odwróciłem go i zdjąłem/remontowałem górną nasadkę i już tego nie robi, więc być może górna czapka była poprzeczna z nowej, nie jestem pewien. Tak czy inaczej, teraz działa świetnie, i jestem szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Został zainstalowany zamiast sprężyn fabryki SG1601, różnica jest ogromna. Teraz, gdy jest tłumienie, to zupełnie inny samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobrze, miłe uczucie tłumienia. Wypełniona olejem. Kubki różnicowe są nieco dłuższe niż zapas zdracing s16s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dopasowany do HBX 16890. Nieco ciasna, bo mają większą średnicę niż zapas. O wiele lepsze niż standardowe wstrząsy tarcia i musi mieć ulepszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Praca jest idealna. Jest naprawdę dobry. I za taką cenę jest za dobra, żeby nie kupować. Dzięki, Bangood, za każdym razem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 777
    • Ft4 290
    • Ft5 006
    • Ft8 224
    • Ft2 500
    • Ft3 575
    • Ft3 931
    • Ft22 609
    • Ft28 184
    • Ft4 290
    • Ft10 219
    • Ft4 646
    • Ft58 218
    • Ft4 612
    • Ft4 646
    • Ft30 895
    • Ft8 050
    • Ft297 359