Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(268)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Bardzo silne, gładkie osie, ale trzeba być skłonnym/zdolnym do rozebrania tych elementów i uporządkowania kilku podstawowych kwestii. Po pierwsze, te są montowane, ale każda śruba jest bardzo luźna, a śruby są miękkie. Rozstaw osie całkowicie w dół i zmontuj ponownie za pomocą niciarki na każdej śrubie +gruby. Po drugie, szpilki w stawach CV wypadną, moim rozwiązaniem było zastosować trochę JB spawania epoksy na każdej stronie sworznia, więc jest niemożliwe, aby wypadł. Po trzecie, trzeba będzie odpowiednio ustawić biegi, aby uzyskać dobre oczka, łatwe do zrobienia, jeśli wiesz jak, ale jeśli nie oglądać niektórych filmów YouTube najpierw. Po zrobieniu tego wszystkiego będziesz miał najbardziej wytrzymałą oś dostępną dla samochodów ciężarowych WPL, problemy wymienione z kątami kierownicy w innych recenzjach zostały rozwiązane, mogą one się płynnie obracać przy pełnym zablokowaniu. Dodają dużo niskiej wagi i wydają się dużo bardziej wytrzymałe niż oficjalne metalowe osie WPL, z którymi miałem tylko problemy, dopóki nie wymieniłem narzędzi.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Naprawdę świetne różnice jakościowe, bardzo gładkie. Tylko nie zapomnij nasmarować pinionu (będzie suche) i użyć loctytu na śrubie, albo stracisz śruby, tak jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Części wyglądają i czują się świetnie. Cieszę się, że mogę ich użyć, kiedy moja platforma będzie w pełni zbudowana. Z pewnością zamówi ponownie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Dokonać całej drogi do Vegas w idealnym stanie i tylko z jednym problemem jest to, że po raz pierwszy został wysłany do złego domu z jakiegoś powodu i skończył dzień później, ale poza tym jakość jest świetna, a cena jest jeszcze lepsza jakości metalowe osie w cenach części z tworzyw sztucznych dziękuję bang Dobrze kurwa, tak!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Doskonały produkt, bardzo solidny pasuje idealnie. Z podwoziem.. Przed użyciem zalecać rozbrajanie do smarowania biegów, przyjść bez smaru, całkowicie suche, przybył w ustalonym czasie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Świetnie wygląda i z dużą ilością. Muszę. Otwórz i natłuść. Pełny promień skrętu trochę się zgrzyta, ale jestem pewien, że po jakimś złamaniu będzie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Super części! Dostarczenie bardzo szybkie, linia cenowa górna. Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Doskonały produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Bardzo dobra jakość dla ceny, jednak należy uważać, aby umieścić sieć hamulca loktytowego na wszystkich śrubach osi i różnic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 754
    • Ft47 706
    • Ft2 443
    • Ft8 737
    • Ft3 142
    • Ft5 219
    • Ft8 737
    • Ft3 842
    • Ft3 933
    • Ft24 123
    • Ft5 592
    • Ft15 382
    • Ft6 639
    • Ft3 494
    • Ft19 927
    • Ft4 541
    • Ft56 900
    • Ft4 493