Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Świetne opony, idealnie pasują do 14001! Nie jest konieczna dalsza modyfikacja, opony zmieścić na istniejącej osi! To sprawia, że samochód bardziej off - drogi, Abolgeräusche są trochę głośniejsze na asfalcie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Niesamowite opony, to miękka guma. Przybywa bardzo szybko. Jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Idealne zastępstwo dla moich synów 16889. Upewnij się, że masz jakieś, kiedy zjesz swoje! Minimalistyczne opakowanie jest dobre, aby zobaczyć! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobre felgi i opony też dobra cena. Ładnie przyklejone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dobre opony, moje wlteys 144001, idealnie pasujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Doskonały produkt, oryginalny i bardzo jakość, podoba się bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Szybka dostawa.. Jeszcze spróbować. Oby wszystko poszło dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Są ok żadnych fome wkładek i mają dziurkę w felg powietrza do ucieczki w gorących warunkach i nie se nic złego z nimi są daleko od wysokiej klasy, ale tak jest cena więc w sumie muszę powiedzieć, że są dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Wysoka cena za świetny produkt zastępczy, żegluga była super szybka jakość produktu jest jak określono.. Wspominałem, że transport był super szybki i dobrze zapakowany....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Doskonała jakość i mam to, za co zapłaciłem, nie mógł o mnie poprosić. Bycie zmontowanym sprawia, że rzeczy są dużo łatwiejsze, Opony są dobre i mają przyzwoity wzór bieżnika, jak szerszy wygląd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 892
    • Ft2 443
    • Ft3 494
    • Ft4 508
    • Ft1 995
    • Ft3 494
    • Ft6 990
    • Ft4 541
    • Ft2 419
    • Ft25 173
    • Ft8 389
    • Ft13 284
    • Ft2 443
    • Ft7 338
    • Ft3 142
    • Ft3 933
    • Ft56 900
    • Ft18 162