Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2021

    Super Akku - Super Qualität! Schauen Sie meine Bilder, die sagen alles! Entlich leuchten meine Taschenlampen auf Voll Power! mAh ist höher als eingegeben. Sicher kaufe ich bald wieder, und empfehle es euch! Versand war Turbo Schnell, unter 10 Tage nach Deutschland! Thank you Baggood!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Dostawa trwała ponad trzy miesiące, ale w końcu dotarła. Paczka i baterie wyglądają świetnie, jak pokazują zdjęcia. Nie mogę się doczekać użycia ich w latarkach. Najlepszy huk dla twojej mądrej wydajności moim zdaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Bateria jest dobrej jakości, ale moja latarka konwoju M3 nie pociąga turbo. Chociaż na podane cechy powinny. Włącza się i po kilku sekundach schodzi na dół, i przy napięciu baterii 3.9 Volt przestaje włączać turbo. Inne światła, w których dioda LED działa idealnie. Ale to było tylko dla Convoya. Myślę, że prąd uderzeniowy jest zawyżony w cechach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    Sorry but with 20A discharge, there is only a capacity of <2300mAh. If you discharge it with 10A you get <5100mAh, can it be that the batteries are labeled incorrectly ???

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Good High Quality Battery Cells! Good Price Fast Charging Very Happy Highly Recommend it 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Super bateria i jak zawsze najwyższej jakości 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Te dwie baterie kosztują tyle samo, co jedna bateria, co sprawia, że warto je kupić. Testują one na wysokich 4800-s. Większość baterii nie trafia w fabryczne pojemności, ale dla tych dwóch jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Wysoka cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    die angegebene Kapazität stimmt. ein toller Akku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 924
    • Ft12 928
    • Ft4 717
    • Ft16 041
    • Ft2 185
    • Ft15 681
    • Ft9 118
    • Ft8 426
    • Ft11 362
    • Ft13 857
    • Ft6 242
    • Ft5 831
    • Ft12 035
    • Ft6 924
    • Ft4 736
    • Ft14 207
    • Ft4 006
    • Ft12 625