Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    /Zbyt mocna jak światło... 1 czerwony 2 mikro 3 średnia 4 możliwe 5 z boku, z boku, z boku 6 przestrzeni z zamkniętym obiektywem Jest warta 100 procent Ich pieniądze w tej cenie, dwie sztuki, nie sądzę, by ktokolwiek mógł dostać coś lepszego. Muszę tylko sprawdzić, jak długo strych trwa od ładowania do ładowania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Towar na pewno jest widoczny. Wszystko działa cudownie również światło jest wystarczające do spacerów w ciemności. Przetwarzanie jest doskonałe dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BenVIP3
    IN
    02/11/2021

    Dobre w cenie, ale jakość plastiku jest trochę tania. Mam małe wątpliwości co do trwałości. Moc świetlna jest zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    To trwało, ale wszystko impe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Jedno słowo opisuje te światła.... Wow! Nie spodziewałem się, że będą tak jasne i z tak wieloma funkcjami, jeśli bateria wytrzyma, wtedy te światła będą moje na rok. Gorąco polecam je, jeśli trzeba używać obu rąk w ciemnych miejscach, kilka ustawień oświetlenia, aby ułatwić dostosowanie do każdego środowiska pracy. Ładowanie z mini kabla USB jest łatwe i wygodne, w cenie sprzedawane są fenomenalne, więc kupiłem drugi zestaw do innego zestawu narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt pasuje do opisu! Jakość jest przyzwoita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Bardzo mi się podobały i czas dostawy był dobry.. Podoba mi się i szybka dostawa..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Świetny produkt, polecam. Szybka dostawa do Słowenii. Znalazłem kupon na Telegram Channel Banggoodslovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobra lampa i dobra funkcjonalność... Nie rozumiem użyteczności czujnika ruchu. Ps szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wspaniałe światła, wielka jasność!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$45.99
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$23.09
    • US$15.00
    • US$29.99
    • US$15.99
    • US$16.16
    • US$26.55
    • US$18.47
    • US$12.99
    • US$16.09
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$21.84
    • US$28.99
    • US$45.99