Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    zadowolony z zakupu produktu dobrej jakości, średnica oka wynosi 12 mm, a dno wynosi 10 mm, długość między oczami wynosi 340 mm, polecam, że jest to dobry wybór, dostawa była zgodnie z harmonogramem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobry produkt, dotarł w dobrym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Niestety, nie zamawiałam tych, co dostarczamy. Sztuczki, które otrzymałem, mają całkowitą długość 370mm (powinno być 350mm). Odległość między oczami wynosi 345mm (powinno być 310mm) Średnica wewnętrzna oka wynosi 12mm górne oko i 10mm dolne oko. Rozczarowujące doświadczenie z Banggoodem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przybyli w dobrym stanie. Pokrowce z metalu, nie z tworzywa sztucznego. Jeszcze ich nie zamontowałem, ale jak na razie świetnie. Nie, dziękuję! Dawid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Dostarczono je w ciągu 3 dni od zamówienia. Jakość jest fantastyczna. Dobrze zadowolony i są ułamkiem ceny oryginalnych lub używanych części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Ładnie wyglądają sprężyny, dobry chrom. Opakowanie zostało uszkodzone, ale nie ma problemu z samym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Mam już zamówienie, było bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dobrze, świetnie, dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobra. - Dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Stylowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 035
    • Ft13 274
    • Ft4 312
    • Ft3 316
    • Ft4 644
    • Ft3 445
    • Ft9 955
    • Ft7 279
    • Ft2 838
    • Ft57 421
    • Ft8 813
    • Ft4 212
    • Ft5 640
    • Ft22 615
    • Ft12 647
    • Ft9 955
    • Ft4 212
    • Ft14 947