Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(936)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(936)
    • 5 Star(855)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2022

    Produkt działa dobrze, ale przyszedł później i całkowicie zmiażdżony, dzięki Bogu, że były baterie i są twarde, gdyby inny produkt tam przyszedł, zostałby zniszczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Baterie dotarły dobrze zapakowane i zajęło 24 dni, aby dotrzeć. Jestem już używać z moim radiomaster Tx12, myślę, że dokonałem doskonałego wyboru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Wszystko jest w porządku. Z obciążeniem w 80 procentach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dobry produkt przyszedł wkrótce, już zamontowany na każdym urządzeniu i daje wiele godzin lotu i symulatora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Przybyli szybciej niż się spodziewaliśmy, ale.. LOL, baterie są za duże, więc nie pasują do mojego nowiutkiego e-papierosu. I tak, upewniłem się też, że to nie wina e-cig, bo próbowałem w moim starym e-cig i nie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2016

    I bought these batteries for my BLF A6 torch bought from Banggood. Used my Nitecore D4 charger to do the charging. 1) Charging was good. 2) Put in my torch. Was a bit tight but if you put it straight, it fits well. Need to screw it a bit tighter to get it to work. 3) One way to check if it is a legit Lithium Ion is to weigh the battery. It came in at 43g. Looks like a legit battery. I'm happy with my purchase both torch and battery. Highly recommended. :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2016

    Confezione da 2 pezzi per batteria ricaricabile Li-ion 18650 da 4000mA Le attendevo per poter testare il puntatore laser (301 green) precedentemente ordinato. Arrivate in 10 giorni dal magazzino Olandese. Gia' cariche all'arrivo, testate tutto OK Ora sono in attesa del caricabatterie (che deve ancora arrivare) Pacco ben fatto con materiale anti urto. Consigliabili

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    w końcu dotarły, paczke zblokowalo gdzies po drodze ale po dwoch miesiacach w koncu jest, baterie troszke dluzsze od standardowych przez co nie mieszcza sie pojemniku na baterie do gogli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    I will use this 2 batteries with the Fatshark Dominator FPV Googles. They fit in the case for batteries of these googles. With 4000 mAh I will have a lot of flight time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.23
    • US$195.99
    • US$33.90
    • US$329.99
    • US$25.40
    • US$10.38
    • US$5.76
    • US$27.71
    • US$4.90
    • US$33.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$7.99
    • US$26.23
    • US$24.99
    • US$17.31
    • US$11.23
    • US$65.99