Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Osie z lodu w cenie, łożyska kulkowe, metalowe pierścienie i skrzynie, CVA i części są wymienne z Axial AR44, więc masz dla nich wiele opcji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Niezłe dyferencje tylko słabe cvd na przednim osilu i porcja nadawcy nie mocne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Czas dostawy mt dobry, jednak przednia oś ma błąd produkcyjny, ponieważ uchwyt tuleja osi ma zły kąt, co jest widoczne na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Dobre osie, idealne do aktualizacji SCX10.1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Powinny być sprzedawane jako obudowa osi! Osie i centrum dyferencji są jak śmieci, mogę prawie obracać osiami wewnątrz środka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Wyglądają na dobrej jakości i wyglądają jak plastik, kostki i przekładnie są trochę sztywne, ale kiedy smaruję i sprawdzam siatkę biegów, założę się, że to naprawię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Śruby odkręcane po użyciu przez jakiś czas, oczywiście trzeba zastosować blokadę gwintu, pinion został stracony. Materiał ogólny jest dobry, części poruszają się dobrze, ale nie ma bardzo mało tłuszczu na zębach pinionowych i pierścieniowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Nie są one blokowane różnicą, a nawet biegać gładki.To jest to, co to jest, gdy płacisz trochę za wyższe oczekiwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Produkt zgodny z opisem, wysyłka dość szybko. Łatwy w obsłudze i instalacji, tylko negatywny punkt, podręcznik w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Dobra jakość w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$17.31
    • US$19.62
    • US$403.92
    • US$46.19
    • US$47.34
    • US$36.95
    • US$25.40
    • US$22.19
    • US$25.59
    • US$18.47
    • US$118.99
    • US$11.54
    • US$11.99
    • US$60.05
    • US$33.99
    • US$106.25