Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2020

    Są świetne, działają dobrze i są stosunkowo ciche. Mam kilka metalowych różnic w obudowie i bardziej mi się podobają, te nie rabują tyle mocy. Użyj tych osi, 2 skrzyni biegów prędkości i 30 ampułek z hamulcem dla pędzącego silnika i będzie to bardzo ładny, zdolny czołg. Nie demon prędkości, ale praktycznie wspiął się na bok twojego domu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Są świetne, działają dobrze i są stosunkowo ciche. Mam kilka metalowych różnic w obudowie i bardziej mi się podobają, te nie rabują tyle mocy. Użyj tych osi, 2 skrzyni biegów prędkości i 30 ampułek z hamulcem dla pędzącego silnika i będzie to bardzo ładny, zdolny czołg. Nie demon prędkości, ale praktycznie wspiął się na bok twojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wszystko, co myślałam, pasuje do C24, idealnie. Polecam to do aktualizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nie są dla D90, są 10 mm do małych innych mądrych produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    W porządku. Przesyłka jest szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    Брал на замену стоковым мостам, которые испортили в горе сервисе. Мой вам совет, чените ваши тачки сами.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2018

    The two axes arrived are of better quality than the original arrived with the original model car. I will try to install it in next days. I'm satisfied. Very goog Baggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Nice axles! they fit the tracks perfectly. Be carfeul if you're using tracks. The brass pinions are soft and one of them sheared right off from the torque of the motor against the resistance of the tracks. I replaced the pinion and bushings with metal bushings and a spline drive pinion from a C24 kit and now we have loads of power. Fantastic in the snow...even at below freezing temps. Oh, and like everyone else says, make sure to grease them as soon as you get them. There's no lube inside these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Brałem, ale przybyłem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Oś przednia i tylna są dobrze wykonane, pięknie widać, warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 813
    • Ft5 286
    • Ft14 456
    • Ft3 170
    • Ft32 444
    • Ft18 688
    • Ft2 464
    • Ft4 935
    • Ft20 099
    • Ft6 696
    • Ft2 464
    • Ft8 813
    • Ft5 991
    • Ft7 402
    • Ft8 107
    • Ft5 264
    • Ft57 392
    • Ft3 524