Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Dostawa zamówienia w ciągu 11 dni. Usługa dostawy Meest Express. Pakowanie towarów po prostu w paczkę pocztową, ale co zaskakujące opakowanie towaru pozostało nietknięte. Dość dobre termometry, z dość dokładnym odczytem temperatury i wilgotności. Mogę polecić towary do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Małe, zwarte, ale dobrze odczytane odczyty. Podręcznik jest w języku angielskim, niemieckim, francuskim, włoskim, hiszpańskim i japońskim. Na początku pracy, jak wskazano w instrukcji, musisz przesunąć stojak, zdjąć (przesuwając) osłonę komory baterii i wyjąć z akumulatora (stoi w urządzeniu!) folię bezpiecznika. Zamknij komorę baterii - to działa! Opcjonalna temperatura: Celsjusza lub Fahrenheita, przełączana przez wciśnięcie igły do otworu (pozycja. 10 w instrukcji), włączyłem oba w skali Celsjusza, jak chciałem. Określa, że urządzenie jest przeznaczone wyłącznie do użytku wewnętrznego. Zakres pomiarowy: temperatura - od minus 9,9 stopni Celsjusza do plus 50 stopni (inaczej - LL lub HH), wilgotność - od 1 do 99%. Plus - trzy sposoby użycia (miejsce): na powierzchni stołu / półki (przez zarzucenie stojaka), na goździk / śrubę lub na powierzchni ferromagnetycznej (na przykład na lodówce).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    A termék pici,de ettől függetlenül jól látszik rajta minden. Hátulja mágneses.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Bardzo dobre i dokładne termometry. Nie ma różnicy w odczytach między nimi. Posiadają również wodomierz, który jest bardzo przydatny. Są małe i można je umieścić wszędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Doskonały termometr wilgotnościowy. Wysokiej jakości konstrukcja, dostępne w zestawach po dwa. Jest nawet magnes na lodówkę, poprawne pomiary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Instrumenty miniaturowe, runel przedni pokryty folią antyscratch. Duży ekran z dużymi liczbami. Można umieścić na stojaku, powiesić na gwóźdź lub hak do dowolnej metalowej powierzchni wewnątrz obudowy jest magnes. Są zasilane baterią CR2032, są zawarte w zestawie, musisz wyciągnąć silikonowy bezpiecznik z akumulatora, aby włączyć. Świetny przedmiot, doskonale zmontowany, kompaktowy i zawsze przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo dokładny i wyposażony w baterie. Mam tylko nadzieję, że był trochę większy. Ale i tak robi swoje. Zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Pięć dni spóźnienia od daty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Szybka wysyłka w listopadzie z ograniczeniami pandemii i skutecznym sposobem wysyłania oznacza zadowolenie klienta. Odblokowanie małych urządzeń działa dobrze przynajmniej w pierwszych godzinach. Dopóki Banggood działa w ten sposób, wolę to niż inne platformy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.49
    • US$45.99
    • US$13.99
    • US$24.15
    • US$45.99
    • US$25.40