Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2022

    Produkt Otrzymany w świetnym stanie. Przetestowane i zatwierdzone. Polecam dobrą jakość. Kupiłem żarówki w ramach toastu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    13w, Polecam, Szybka dostawa do Słowenii. Znalazłam kupon na stronie i telegramie Banggood Slovenija

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Świetny produkt! działa idealnie, dobrze zapakowany, dobre oświetlenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    arrivate in anticipo,anche se non mi sembra da 28 watt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Lampy przybyły dobrze zapakowane i bez zarzutu. Próbowałem i działają zgodnie z oczekiwaniami. Za produkt, za który nic nie zapłaciłem, ponieważ był to prezent dla nowego użytkownika, muszę powiedzieć, że twoja usługa zasługuje na pięć gwiazdek. Nie, dziękuję. Paulo R. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Nie ma co mówić, światła działają, a jasność nie jest niska. Ładny design na czarnym tle. Może trochę za długie i jasno żółte, ale to za darmo, nie narzekam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Te dwie zamienne żarówki były prezentem na zakup drukarki 3d. Przyszły z drukarką w tym samym czasie...dobra wydajność! Wśród wielu innych produktów, zamienne żarówki były najbardziej rozsądnym wyborem...dzięki za to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Item received as a gift for another purchase. Good packaging. Working. The original price is too high.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    xx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Mocne i intensywne światło w porównaniu do innych o mocy 20 W. Polecany element do oświetlenia ekonomicznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$15.99
    • US$6.99
    • US$5.91
    • US$19.50
    • US$8.05
    • US$9.19
    • US$11.49
    • US$20.78
    • US$176.70