Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Dobry produkt Z tyłu umieściłem dwa silniki 6354, ale są bez problemu dwa 6365, ktoś umieścił 6374 z pozostałymi 10mm miejsca między silnikami

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobre ciężarówki, są z dwoma mocami, ale bez śrub do silników. Nic złego o nich nie mówić. Można dodać do nich 26374 silniki, ale tylko 10 mm od siebie mają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Jestem zadowolony z produktu. Great Truck - Oś do elektrycznego longboardu. Polecam innym klientom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Używam ich od kilku miesięcy i nie mam na co narzekać. Dobra konstrukcja, działa dobrze z moimi silnikami i czuję się solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Przesyłka była szybka i bezpieczna w pudełku. Sprawdź, czy element jest kompletny. Czekam na inne części, aby rozpocząć budowę e-skate. Dzięki sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo ładny produkt, jak na zdjęciach!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo dobrze, i dostałem go pod wek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Wspaniała jakość i wygląd!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Niezwykle dobre wyczucie czasu i produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wszystko w porządku, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$19.99
    • US$189.99
    • US$26.55
    • US$21.84
    • US$73.91
    • US$270.99
    • US$55.99
    • US$74.99
    • US$309.99
    • US$25.99
    • US$64.99
    • US$54.99
    • US$65.99
    • US$25.99
    • US$80.84
    • US$85.99
    • US$129.99