Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Pasuje do moich SCX10 II Perfect bardzo zadowolony z nich, jak działają świetnie. Nie można napełnić ich olejem, ponieważ nie są do tego stworzone i przestać pracować, jeśli to zrobisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    it's OK. I can fill them with oil. they have so.e in it . they could add spare springs in the bug and sealing O rings . but they will do the job .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Przybył na czas. Idealnie pasuje do mojego „Gmade GS02F Buffalo Army" i działa idealnie Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Całkiem szybka dostawa. Opis produktu pasuje do opisu i obrazu Jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Wyglądaj dobrze, nie najlepiej tłumiąc. Może napełnić je grubym olejem. Ale za te pieniądze nie możesz pójść źle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Dziękuję. Doskonały produkt! Ciężka praca przy użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Dobrej jakości pochłaniacze wstrząsów i poprawia wydajność pełzacza. Instaluję go w rgt i znacznie poprawiam jego wydajność. Gorąco polecam ich

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobrej jakości pochłaniacze wstrząsów. Przychodzą bez ropy. Dodajesz do nich olej w zależności od lepkości, jakiej potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    очень быстрая доставка товар очень хороший

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2019

    high quality shocks, i added silicon shock oil to them. im not sure if they are oil shocks. the seals are holding so far

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 054
    • Ft5 297
    • Ft6 431
    • Ft9 459
    • Ft5 674
    • Ft8 702
    • Ft16 654
    • Ft4 916
    • Ft4 284
    • Ft2 029
    • Ft11 468
    • Ft980
    • Ft5 667
    • Ft65 225
    • Ft4 258
    • Ft7 863
    • Ft2 488
    • Ft10 977