Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Aldeir
    BR
    10/03/2022

    Po prostu spektakularne, dużo zabawy, to zabawa w prawo i za niską cenę! Wózki są małe i bardzo wytrzymałe, idealne dla tych, którzy mają mało miejsca, które mogą być używane w pomieszczeniach, ale ponieważ są szybkie, jest również możliwe, aby mieć dużo zabawy w dużych obszarach. Ważne detale jedna kontrola nie koliduje z drugą, w ten sposób można grać z dzieckiem lub przyjacielem obstawiać wyścig na przykład! Ta różnica jest fantastyczna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Te są w porządku, zabawne. Nie są najlepszą jakością, skrzydło jest bardzo słabe (tak, można je wyprostować, ale jest również luźne i może drogie. Kontroler jest trochę lepki i czasami nie robi tego, co chcesz, aby zrobił. Będziesz się z nimi dobrze bawić, jak długo będziesz się dobrze bawić przed przerwą jest kolejnym pytaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    o produto chegou em perfeito estado... chegou bem antes do prazo... são bem legais... testei TDs e funcionando... para brincar em um ambiente fecha muito bom... e anta bem sobre outro terrenos...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Działka idealnie pasuje do opisu. Samochody są mocne i poręczne, idealne do zabawy na płaskim terenie. A w przypadku jakichkolwiek problemów przy dostawie, sprzedawca jest wrażliwy i uczciwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Przepustka do gry w domu, biegają dużo i idą bardzo dobrze, są również bardzo tanie. Jedyną rzeczą, którą chciałbym to poprawić jest obrót samochodu w odniesieniu do kontrolera, ponieważ koło sterownika działa w zasadzie z dwoma przyciskami, i dla tego lepiej było umieścić dwa przyciski, Brakuje mu jednak odrobiny czułości, gdy skręcają całkowicie po obu stronach. co sprawia, że one dużo dryfują w zależności od podłoża, ponieważ oś przednia jest również szersza niż tylna, ( Chociaż myślę, że jest to celowe, ze względu na niską czułość rotacyjną kontrolera). Ogólnie bardzo zabawne i dobre nabycie dla domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Ładny wózek dla dzieci, przybył w ciągu 15 dni bez opłat, ma przyspieszenie, kierunek nie! -Bateria dobrze działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Doskonały produkt, jakość i dobra cena ..!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    very nice product,Fast shipping, the seller is recommended

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Mały RC - samochód dla dzieci i dorosłych. Możesz wybrać dwa SpeedMody w zależności od swoich umiejętności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Nice...happy was arrived

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$15.99
    • US$97.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$105.99
    • US$47.99
    • US$56.99
    • US$69.99
    • US$24.99
    • US$54.99
    • US$165.99
    • US$49.09
    • US$35.99
    • US$51.99
    • US$45.99
    • US$34.99
    • US$16.99