Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Aldeir
    BR
    10/03/2022

    Po prostu spektakularne, dużo zabawy, to zabawa w prawo i za niską cenę! Wózki są małe i bardzo wytrzymałe, idealne dla tych, którzy mają mało miejsca, które mogą być używane w pomieszczeniach, ale ponieważ są szybkie, jest również możliwe, aby mieć dużo zabawy w dużych obszarach. Ważne detale jedna kontrola nie koliduje z drugą, w ten sposób można grać z dzieckiem lub przyjacielem obstawiać wyścig na przykład! Ta różnica jest fantastyczna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    o produto chegou em perfeito estado... chegou bem antes do prazo... são bem legais... testei TDs e funcionando... para brincar em um ambiente fecha muito bom... e anta bem sobre outro terrenos...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    very nice product,Fast shipping, the seller is recommended

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Te są w porządku, zabawne. Nie są najlepszą jakością, skrzydło jest bardzo słabe (tak, można je wyprostować, ale jest również luźne i może drogie. Kontroler jest trochę lepki i czasami nie robi tego, co chcesz, aby zrobił. Będziesz się z nimi dobrze bawić, jak długo będziesz się dobrze bawić przed przerwą jest kolejnym pytaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Zainteresowanie wielkością wielkodusznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Ładny wózek dla dzieci, przybył w ciągu 15 dni bez opłat, ma przyspieszenie, kierunek nie! -Bateria dobrze działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Działka idealnie pasuje do opisu. Samochody są mocne i poręczne, idealne do zabawy na płaskim terenie. A w przypadku jakichkolwiek problemów przy dostawie, sprzedawca jest wrażliwy i uczciwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Nice...happy was arrived

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Doskonały produkt, jakość i dobra cena ..!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$67.47
    • US$66.99
    • US$34.99
    • US$34.99
    • US$475.99
    • US$159.99
    • US$65.99
    • US$35.99
    • US$20.99
    • US$95.99
    • US$48.99
    • US$85.99
    • US$54.99
    • US$70.99
    • US$82.99
    • US$67.99
    • US$12.99
    • US$139.99