Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(505)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(505)
    • 5 Star(477)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    pasuje elegancko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Idealny do 1850 baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2019

    Цвет - прозрачный, в сплющенном состоянии ширина ленты - 30 мм. Аккумулятор влезает в нее сравнительно плотно. При нагреве обжимает хорошо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2018

    Item just as described, very useful to make your 18650 battery insulation new again. I used it to put an extra sheathing on my Samsung INR18650 batteries. Perfeect fit and finish, very easy to install just with a hair drier. Cut to lenghts of 73 mm gives best fit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Przedmiot zgodny z opisem. Nie są tak elastyczne jak ja, ale OK. Dla baterii Lion 1865, długość 72 mm jest idealna. Maleje, ale ma kilka zmarszczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2018

    Arrived undamaged, looks as decribed. Works as should (but feels different from polyolefine heat shrink). Color is nice. Feels strong and light. I use it to wrap around small electronics board (ESC, DIY wireless dongle for r/c sim, etc...). Works ok for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2016

    This is just perfect for my recycled batteries. Lithium batteries have to be good taken care of. This shrink tube is the thing you need to protect the bare batteries from touching other conductors. I wish that Banggood also sells the protective rings for the positive pole (third photo).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2016

    Gaine thermo-rétractable de 29.5mm en 18.5mm pour piles rechargeable, livraison très longue environ 40 jours sinon bonne qualité , je recommande ce site a 100% ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2016

    great for rewrapping salvaged laptop battery cells with damaged tubing. Cheap, nice, safe and easy :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    W e-mailu było napisane, że dostawca zadzwoni wcześniej, a nie zrobił tego, poza tym, że jestem zadowolony z produktu, a teraz brakuje mi reszty, którą zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 431
    • Ft3 831
    • Ft2 297
    • Ft2 679
    • Ft2 679
    • Ft2 679
    • Ft3 445
    • Ft2 297
    • Ft3 445
    • Ft2 320
    • Ft3 445
    • Ft3 452
    • Ft3 445
    • Ft2 679
    • Ft2 297
    • Ft4 597
    • Ft5 971
    • Ft2 436