Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Przybył za 10 dni. Opakowanie jest mocne. Ma bardzo ładny głos. Izolację baterii należy usunąć z pilota. Potem wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Bardzo się cieszę. Zwłaszcza możliwości, jakie oferuje Bluetooth. Przyniosę trochę dla przyjaciół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Super sprzęt. Niewielkie radio, ale o dużych możliwościach. Jakość dźwięku bardzo dobra, czułość radia znośna. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Duża wartość dla pieniędzy, łatwa do ustawienia i każdy z elementów działa dobrze. Tuner FM szybko zeskanował fale powietrza i odebrał silne sygnały dla głównych stacji radiowych. W lepszej lokalizacji lub lepszej antenie, nie ma wątpliwości, że zasięg mógłby odebrać więcej stacji. Bardzo łatwe do połączenia z Bluetooth, jakość dźwięku jest dobra, a sterowanie tonem i opcje wyrównawcze są pomocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Pamiętam czasy, kiedy żeby dostać prosty wzmacniacz HiFi trzeba było płacić tygodniową pensję. Tutaj można tanio uzyskać małe i wydajne urządzenie o niezawodnej jakości. Jeśli lubisz słuchać głośnej muzyki, to może nie być dla Ciebie, ale aby uzyskać czysty dźwięk bez hałasu i innych zakłóceń rozważyć to urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Szybka dostawa. Podłączyłem stare głośniki. Wszystko jest doskonałe. Bluetooth podłączony. Radio słabo łapie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 141
    • Ft84 071
    • Ft31 602
    • Ft16 370
    • Ft20 768
    • Ft9 136
    • Ft5 328
    • Ft18 130
    • Ft21 427
    • Ft24 724
    • Ft26 373
    • Ft6 469
    • Ft14 398
    • Ft16 482
    • Ft17 471
    • Ft16 482
    • Ft16 482
    • Ft15 608