Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Otrzymane przez drzwi domu bardzo szybko i dobrze zapakowane, naładowane baterie, zamontować maszynę i testować bez obciążenia, będzie testować i przegląd z powrotem wkrótce.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Paczka dotarła zgodnie z planem. Idealnie, zwróć uwagę na montaż. Jakkolwiek dobry produkt, to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przyszedł bardzo szybko i w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Заказ прийшов швидко все добре ,але аккамулятори нетримають заряд .Отримав заказ ,перивірив одна батарея була розряджена .Зарядив обидві через декілька днів поїхав всело ,попробував різати .Пилка зупинилась через 2хвилини що робити докого звертатись

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Otrzymane przed datą oczekiwania, doskonale. Produkt, który będę musiał wypróbować, ale zgodnie z moją prośbą. Jedynym problemem byłoby, aby mieć więcej wyjaśnień na mtg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Niebieski plastik, który pokrywa mechanizm, wymaga uwagi, ponieważ czasami dotyka łańcucha i hamulców.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Jest w porządku, ale ładowarka jest bardzo lekka, jakby była pusta w środku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    OK, ale nie WORK!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$42.99
    • US$23.99
    • US$98.16
    • US$69.99
    • US$94.99
    • US$57.74
    • US$43.49
    • US$50.81
    • US$90.08
    • US$80.49
    • US$145.49
    • US$39.99
    • US$45.03
    • US$57.99
    • US$80.84
    • US$39.99
    • US$110.99