Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(207)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Dziękuję, dotarło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2018

    Carta vetro fine grana 3000 perfetta per lucidare superfici in legno e anche in plastca e ferro, quando hai bisogno di lisciare il piu possibile i tuoi progetti devi utilizzare questo tipo di carta +++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    Carta abrasiva con grana da 7000 ottima per lucidare i fari dell' auto, quando dopo qualche anno ingialliscono e quindi occorre lucidarli ottimo prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2018

    ok, good sanding paper, one problem was that was creased but generally ok papier ok, ale troche pofałdowany, nadgnieciony przyszedł, jak to na pocztach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    Carta abrasiva con grana da 1500, ottima per ottenere superfici lisce e prive di asperità, va bene sia a secco che con acqua, consiglio se la usate con acqua mettede del sapone liquido e i risultati saranno ottimi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2017

    good price for this quality delivered very fast to Greece in time record in 19 days (most of items arive over a month!) it could used beter packagin so the papers dont bent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    pliego de 7000, es mas fina por el lada de los granos que por el dorso. todo Ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2019

    They look very good, I look forward to working with them. I will definitely buy again. Each grain is packed separately 1 *

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    lija de grano 1000, buena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    papel de lija standar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 782
    • Ft2 268
    • Ft15 978
    • Ft5 680
    • Ft2 268
    • Ft2 406
    • Ft3 782
    • Ft2 370
    • Ft4 159
    • Ft5 674
    • Ft7 535
    • Ft6 054
    • Ft13 566
    • Ft5 500
    • Ft11 272
    • Ft5 241
    • Ft13 989
    • Ft6 811