Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(368)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tego małego łajna. Dobrze się lata w środku. Na zewnątrz tylko nie wiatr jest mały i 1s. Najlepiej jest, jeśli latasz po domu lub w ciasnych pomieszczeniach do treningu. Kamera jest świetna. (ale czasami cierpi na efekt galaretki, jeśli jest duża jasność (idealny byłby do amortyzacji i umieścić filtr ND, aby zmniejszyć prędkość migawki). Nie mam ekspresu LRS na moim pilocie wybrałem odbiornik FRSky, ale pamiętaj, że zasięg jest naprawdę bardzo ograniczony (jednak wystarczy dla mnie) Zaskoczyło mnie to, że przyszedł z Beta-Light 4.3 wstępnie rozdmuchany. Szybka i łatwa konfiguracja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Latanie bardzo dobrze i gładko. Nie jest zalecany do acro, ponieważ jest zbyt ciężki. Ale jeśli szukasz bardzo małego / mikro / nano cinewhoop to może być twój wybór. Tylko dwie rzeczy, które nie są tak dobre: jeśli latasz ze światła w ciemno, aparat potrzebuje kilku sekund, aby dostosować zdjęcie, a gniazdo na kartę SD jest bardzo trudne do osiągnięcia. Potrzebujesz mocnej pincety i 5 ton cierpliwości, aby zmienić kartę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Szybka dostawa...dobry dron za dobre pieniądze...maksymalna satysfakcja... zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Latają świetnie, ale nie na długo. Nagrywa wystarczająco wysokiej jakości wideo na pokładowy pendrive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Mein Mobula 6HD ist einfach Klasse 😊 fliege ihn mit einer Radiomaster TX16S und einer Fatshark HDO . Einziger Negativ Punkt ist die kurze Flugdauer von etwa 2-3min

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Konwertuj mobula6 do Mobula7 V2 Frame. Może umieścić akumulator 450-600mah 1s i mieć dużą kontrolę w Mobula7 V2 Frame.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • joeVIP5
    CA
    22/04/2022

    Przedmiot dotarł w dobrym stanie. Dostawa była szybka. Jak na razie, wszystko wygląda dobrze. Bardzo ładny wideo dla fpv i doskonała jakość wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Ładny woop, ale baterie z pudełka są bardzo słabe i wymagają wymiany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Najlepsze, jakie mam, solidne latanie, bardzo wytrzymałe, wiele wypadków, ale żadnych połamanych części. Również wersja HD jest plusem. Szybka dostawa zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$122.99
    • US$129.99
    • US$122.99
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$36.74
    • US$15.00
    • US$527.99
    • US$9.99
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$475.99
    • US$533.59
    • US$369.99
    • US$209.99
    • US$103.99
    • US$73.59