Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(342)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(342)
    • 5 Star(316)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2021

    Dron super, fajnie się lata, trochę słaba rama bo już pękła, trzeba będzie zamówić lepszą i mocniejszą. Niestety po kilku lotach tracę wizję z kamerki fpv drona, nie wiem w czym jest problem. Po podłączeniu na nowo tej samej baterii wizja wraca, ale tylko na chwilę i znowu ją tracę. Nie pokazuje też mocy sygnału, jest 0 a przecież mam odbiornik TBS Crossfire Nano. Ogólnie polecam tego drona, może ja trafiłem wadliwą sztukę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Csak dicsérő véleményeket hallottam erről a kis drónról, az első próba alapján igazolta is őket. A FullHD rögzített anyag nagyon jó minőségű, de eddig sajnos csak beltérben tudtam kipróbálni. Remélem majd jó időben kültérben is remek felvételeket tudok vele rögzíteni. A MicroSD kártya cseréje a kis hely miatt nem könnyű, de ez a kis drón velejárója. Ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wspaniały drino! Bardzo fajnie jest latać wewnątrz, ale również na zewnątrz, bez wiatru, to jest bardzo zabawne. Ma kamerę HD, która daje dobre filmy i robi to.. Małe kino. Waży zaledwie 27 gramów, a przekątna rozstawu osi (silnik silnikowy) wynosi 65 mm.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Lata naprawdę ładnie i jest zaskakująco cichy. Vtx ma ograniczony zasięg zwłaszcza w moich są z wielu WiFi wokół, będzie spróbować poza miastem, aby uzyskać dobre nagranie drzew i kwiatów. Materiał wideo wychodzi nieco ciemniejszy niż DVD. Szybka dostawa, zwłaszcza z COD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RomVIP5
    FR
    06/11/2020

    Jeśli chcesz się uczyć freestyle, ten dron nie jest dla ciebie. Z drugiej strony, jeśli szukasz małego drona, który może przejść wszędzie, i zrobić małe filmy kinowe, to jest świetne! Łatwy w lataniu. Soczewka jest odsłonięta, wydrukowałam sobie ochronę, zobaczymy jej skuteczność w użyciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Latanie bardzo dobrze i gładko. Nie jest zalecany do acro, ponieważ jest zbyt ciężki. Ale jeśli szukasz bardzo małego / mikro / nano cinewhoop to może być twój wybór. Tylko dwie rzeczy, które nie są tak dobre: jeśli latasz ze światła w ciemno, aparat potrzebuje kilku sekund, aby dostosować zdjęcie, a gniazdo na kartę SD jest bardzo trudne do osiągnięcia. Potrzebujesz mocnej pincety i 5 ton cierpliwości, aby zmienić kartę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Dobry mały quad. Właśnie latałem nim LOS, i jest wystarczająco stabilny wewnątrz. Nie zajęło mi to czasu, żeby to zrobić, więc nie mogę powiedzieć, czy kamera jest dobra. Widziałem recenzje, które mówią, że to było dobre. Czas pracy na baterii jest trochę na krótkiej stronie, w rzeczywistości trwa około 2min-2min30 normalnego i agresywnego latania. Na szczęście jest ich 4 w pudełku! Szkoda, że nie ma tu zapinanej walizki, jak każda gałązka 115. Dostawa do Francji zajęła trochę czasu, zamówiona 27 listopada, dostarczona 23 grudnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Najmniejsze „cinehoop" jakie można dostać w swoje ręce! Muchy naprawdę świetne do okrążenia....może również wykonać kilka sztuczek, ale nie jest maszyną akro ze względu na wagę. Nie ma absolutnie żadnych utajnienia z kamery AIO. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Kam
    DE
    21/01/2021

    Lata niczym nie przypomina wersji bez HD. To krążownik i ma świetną jakość obrazu. Czas lotu nie jest dobry i dobry na zewnątrz, jeśli nie ma wiatru. Potrzebuje dużo przepustnicy bez względu na warunki..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    The drone is good, but when it crashed and needed a lens replacement, I found ALL connectors on the cam, vtx, everywhere, are glued together preventing ANY repair. I've reached out for a replacement to be sent and will change my review depending on when/if they get back to me with one that isnt all glued up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 449
    • Ft33 284
    • Ft2 818
    • Ft28 902
    • Ft27 479
    • Ft38 170
    • Ft31 308
    • Ft43 730
    • Ft3 170
    • Ft3 524
    • Ft48 854
    • Ft58 015
    • Ft71 451
    • Ft85 497
    • Ft33 586
    • Ft152 676
    • Ft70 229
    • Ft26 334