Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Zegar jest ładnie wykonany, mały ruch centralny na baterii AA, ręce muszą być naprawione przy montażu, może trochę umiejętności. Numery przylepne, plastikowe z warstwą luminancyjną, dla światła nocnego wymagane jest odpowiednie wcześniejsze oświetlenie, jeśli to możliwe przy świetle dziennym. Bardzo cicha, precyzja po dłuższym użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Cyfry zegara na ścianie. Zegary ręce naprawić na maszynie i teraz działa dobrze. Numery naklejek ustalone zgodnie z wagą dostarczoną z produktem wraz z tablicą zegarową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Doskonały produkt!!! Paczka była w złym stanie...ale żadnych uszkodzeń w środku!!! Pozycja VFM!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Ładny wygląd i szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Więcej niż fantastyczny produkt działa doskonale i oświetlenie go w ciemności jest tak olśniewające, że warto kupić ponownie dzięki Bangud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo ładna rzecz. Bardzo dobry sprzedawca i szybka dostawa. To było przed spodziewanym czasem. Bardzo łatwy w użyciu, wszystko zawiera nic do kupienia z zewnątrz oprócz jednego akumulatora typu AA, który można kupić i trzymać przed ręką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobry wieczór, wskaźniki są zbyt krótkie, a liczby nie były tak wyraźne....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Ładny zegarek, czyste oświetlenie w ciemnej i szybkiej wysyłce. Wykonałem zamówienie w niecały miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Doskonałe dzięki, 😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    منتوج وصلني في ضرف 15 يوم وهو بشكل جيد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 880
    • Ft2 619
    • Ft6 640
    • Ft7 568
    • Ft4 916
    • Ft6 224
    • Ft5 896
    • Ft8 325
    • Ft6 811
    • Ft32 773