Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2022

    I've been looking for something like that for a long time. It fits perfectly and protects against moisture in the fire bowl. It also withstands stronger winds.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Wygląda całkiem porządnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    This is a practical pit cover for a lot of type of BBQ pits. It is also suitable for 22inch pits...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Bardzo dobra jakość okładki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    ممتاز

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    very good for another thing I can put it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Produkt wysokiej jakości dla pieniędzy pokrywa dół i utrzymuje go w suchym miejscu. DUŻE UŚMIECH

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Ten koc był prezentem. Dziękuję ci za podarunek. Jest wykonany z dobrego materiału, chroni piekarnik do grillowania, jest estetyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Materiał jest świetny. Wiatroszczelny i wodoodporny. Używam go, aby pokryć inne rzeczy i jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Co jest konieczne dla mojego kryla, materiał jest dobry, przyszedł szybko. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$17.31
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$24.24
    • US$15.00
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$17.31
    • US$89.85
    • US$31.17
    • US$18.47
    • US$38.10
    • US$17.00
    • US$13.33
    • US$47.34