Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Koper jest naprawdę wielki i bardzo cichy, jedyną rzeczą jest to, że odbiór jest zakłócony przez 1s lipo na górze. W przeciwnym razie jasna rekomendacja kupna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Takie malutkie i takie zabawne! Uwielbiam ten nano freestyle quad z baterią 1S i nową kamerą, Atom, 29,29 g z anteną crossfire

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Ten dron jest zabawną fabryką!!! Tak szybko i zwinnie jak na mały :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo mały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    To jest wielki czworokąt, z tym, że kamera jest pod kątem około 30 stopni. Skontaktowałem się z Iflight, aby zobaczyć, czy mogę uzyskać plik stl do modyfikacji, i powiedziano mi, że nie został wydany, aby ludzie mogli drukować własne. Co można zrobić, to usunąć górną płytę, przesuń kamerę tpu zamontować, wyciąć poprzeczkę pod kamerą, i na gorąco przykleić kamerę pod dowolnym kątem. Zrobiłem to na swój i teraz działa świetnie. To jest to, co kocham w tych quadach open source, fakt, że większość wszystko można osiągnąć z odrobiną myślenia i determinacji, w przeciwieństwie do DJI rzeczy, które są bardzo drogie i nie mogą być modyfikowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Najlepszy mikrodron, jaki można dostać... To mój ulubiony, taki mały, ale taki szybki.. Jest szybszy niż 1s oops... Ale możesz nim latać wszędzie, gdzie możesz latać.. Okropne.. - A raczej coś w tym stylu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Ten dron jest niesamowity, lata naprawdę ładnie. Trochę wysoki kąt kamery około ~45, byłoby miło, gdyby była regulowana lub jeśli włączono więcej mocowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    you really have to tune this quad to get it to fly well but once you doooo it's amazing just short flight times 3mins tops of hard flying

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Fajny dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To nie jest dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$131.00
    • US$283.49
    • US$146.99
    • US$224.99
    • US$89.99
    • US$160.99
    • US$142.99
    • US$153.99
    • US$160.53
    • US$479.99
    • US$279.99
    • US$239.99
    • US$99.99
    • US$279.99
    • US$256.67
    • US$210.99
    • US$519.99
    • US$159.99