Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Produkt dotarł bez problemów do miejsca przeznaczenia, a lampa jest doskonałe odcienie światła, ciepłe, chłodne bardzo dobre z dobrą jasnością jej tryb ładowania USB, plus dobrze dobrany stuceh do przechowywania lampy, gdy nie jest używany specjalnie dla notebooków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Dobrej jakości produkt do stosowania na laptopie. Posiada 3 temperatury światła i regulacja jasności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Very good product. Well-built and easy to install. Good quality of materials used. Three types of light : warm, cold and mixed. Dimmable - from very bright to low intensity light.Small that's why perfectly fits my laptop screen between two extra loudspeakers attached on top.Also, it has got a special "hole" in the clip, so the camera lens is not covered.The very moment I started using it, I had a feeling that buying it was a bull's eye hit.A real good bargain !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JoeVIP5
    GB
    09/06/2021

    I will be using this light on my 3D Printer as it is kept in the garage where it is quite dark most of the time. I will be able to attach this to the top rail of my Ender 5 Pro and use a power bank to power it up whenever I need it. I might even consider putting a USB port on the power supply and power it directly from there via a Buck Converter. Many thanks for the fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Very professional, works great, good material, great for electronics and electricity, very good value for money. Well packed, easy to use, as described, fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Tanie i wesoło. Możesz dostać lepsze droższe tutaj przydatne wieczorem, gdy klawiatura jest ciemna. Nie za jasny, mam większą lepszą wersję dla 27 calowego PC. Ten jest dobry dla mniejszego ekranu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Doskonała jakość, bardzo dobre oświetlenie, klips może być mały dla niektórych ekranów, ale nadal bardzo dobrze się adaptuje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Lepiej niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft1 228
    • Ft1 228
    • Ft4 000
    • Ft2 257
    • Ft6 155
    • Ft3 966
    • Ft2 368
    • Ft3 578
    • Ft3 282
    • Ft5 755