Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Około ~13 EUR otrzymasz naprawdę super mocną latarkę. Mój został dostarczony w ciągu 3 dni roboczych, bezpiecznie zapakowany. Byłem trochę podejrzliwy i próbowałem znaleźć „błąd", ponieważ zwykle akumulator 26650 kosztuje około ~10,-EUR. Nie ma żadnych pomyłek. Z naładowaną baterią można ładować telefon komórkowy, zamiast baterii 3xAAA, lampa świeci tak samo mocno, jednak nie ma funkcji ładowania telefonu komórkowego. Lampa jest przyjemna do trzymania w ręku i cięższa niż myślisz. Zamówiłam jeszcze 3 dla przyjaciół / krewnych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    To

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo dobra jakość. i silne światło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Przyleciał na Litwę w tydzień. Wygląda na mocną i potężną latarką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Zamówiłem tę lampę na drugą. Jestem z niego zadowolony, przede wszystkim dobrze świeci. Dobrze sobie radzi z przetwarzaniem. Umożliwia użycie trzech baterii AAA lub jednej dużej baterii. Jedyne, co mnie martwi, to kilka trybów oświetlenia. Włączam go i jeśli chcę go wyłączyć, muszę nacisnąć guzik z pięć razy. W ten sposób klikam na różne tryby oświetlenia, aby wyłączyć. To jest niewygodne.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Ta latarka jest warta więcej aks Jasność jest Młot z akumulatorem 5000mah używać do 3 baterii AAA baterii jakości szkła i nadaje się do wykorzystania jako powerbank w cenie Nie widziałem nic porównywalnego 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    IT działa.Dobra jakość produktu w bezkonkurencyjnej cenie. Około roku 2000 Lum. 26650 bateryjki w pakiecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Produkt dobrej jakości w bezkonkurencyjnej cenie. Latarka jest bardzo dobrze zbudowana i produkuje dużo światła. Wysyłka bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Bardzo zadowoleni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.66
    • US$57.74
    • US$31.19
    • US$27.11
    • US$72.99
    • US$136.79
    • US$75.55
    • US$45.95
    • US$72.95
    • US$86.61
    • US$50.81
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$39.26
    • US$32.99
    • US$26.57
    • US$90.09
    • US$32.99