Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    To drugie zamówienie i tym razem otrzymałem wszystkie inne przedmioty z wyjątkiem antywibracyjnych gormet. Myślę, że lepsze opakowanie byłoby lepsze. Polecam go do wykałaczek, ale potrzebujesz dobrych umiejętności lutowania .. Działa bezproblemowo i z bardzo dobrą bec ma swoją kamerę, odbiornik, zasilanie Vtx i nie jestem pewien co do 20amps, a podwójny fet, który ma, 18amps, Mimo to wszystko to za niską cenę, a dla szybszego FC warto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Nie jestem pewien co do jakości tego kontrolera lotu. Obejmuje port DJI, dla łatwego ustawienia DJI Digital FPV System. Użyje tego FC do testów. Uwaga: Nie dostarczono kondensatora ani dodatkowych grommetów mocujących, otrzymuje się tylko FC, kabel odbiorczy i kabel Caddx Vista ze złączem (wymaga lutowania na urządzeniu vista). Szybka i skuteczna dostawa z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Buen producto, pero deberia ir empacada dentro de una caja dura para su proteccción, adicional en la pagina web del fabricante no hay mucha información de como soldar las partes, no hay informacíón oficial ni un manual dentro del paquete. El envío llego muy rapido. Gracias Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Otwarty pakiet i wyszedł silny zapach smażonej elektryczności, po bliższej kontroli jest jasne, że produkt nie zawiódł podczas testów. Jak można pozwolić, by produkty tak się rozeszły? Również biorąc pod uwagę, że jest to delikatny element elektryczny opakowanie powinno być znacznie lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Produkt dobrej jakości polecam do kupienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Jeszcze nie próbowałem. Otrzymałem tylko te wtyczki, które widać na zdjęciach... brak XT30 z kondensatorem, brak kabla odbiornika z 1mm wtyczką dla FC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dobrej jakości produkt! Bądź ostrożny przy podłączaniu konektora do vista, ponieważ mój przyszedł z podłączonymi whirs!!! Najpierw bałagan, a potem podłącz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Miły i łatwy w użyciu z 2-3 calowymi małymi kwadratami. Jak moja dwucalowa budowa. Z reguły gniazda są bardzo przydatne. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    oldukça kaliteli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    I recommend it for toothpicks but you need good soldering skills.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$78.74
    • US$27.71
    • US$64.67
    • US$69.99
    • US$87.77
    • US$70.39
    • US$24.24
    • US$34.64
    • US$87.77
    • US$29.39
    • US$19.62
    • US$15.99
    • US$38.99
    • US$6.92
    • US$17.31
    • US$74.99
    • US$17.31