Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(389)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(389)
    • 5 Star(368)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Tani zapas zmian. Opakowanie to długi plastikowy pasek, który wyskakuje z koperty i ze względu na długość jest przedmiotem wygięcia. Wygodny zapas zsuwanych kłód. Opakowanie jest w długim pasku, który wychodzi z zewnętrznej koperty i ze względu na długość łatwo ulega złożeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Chipy IC były w przezroczystej plastikowej tubce. Tuba, w której pękła po przybyciu, 😔. obok zgiętych nóg, nie widzę żadnych uszkodzeń. Grawerowanie na żetonach jest całkiem tydzień...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Pozycja jako reklamowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Szybko, ale na miejscu. I tak wszystko jest doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2016

    La relación precio calidad es buena pero no esta embalado correctamente para el transporte (viene en una bolsa de plastico i sin protección de los pines), Muchos de los circuitos tienen pines doblados (10 de los 25). Banggood deberia proteger mejor los circuitos. El envio tambien se ha demorado mucho (+ de 5 semanas). No he podido comprovar si funcionan correctamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2018

    Llegó dentro del tiempo que promedian para su llegada en excelente estado las 25 piezas. Me parece que estaba bien embalado. Muchas gracias ahora a probar su funcionamiento...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Ładne opakowanie, ale sposób, w jaki Banggood zapakował to i inne rzeczy, nie był taki dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Działają idealnie, kiedy przyjechali niektórzy mieli krzywe łapki, ale wszystkie działają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2017

    I was struck with fear, when I got a bag with loose IC, but the survived both the trip to sweden as well as the testing. I am satisfied, they will be put to work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    thanks banggood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 925
    • Ft4 039
    • Ft1 668
    • Ft5 509
    • Ft4 507
    • Ft3 568
    • Ft5 879
    • Ft4 007
    • Ft1 334
    • Ft10 290
    • Ft6 251
    • Ft5 010
    • Ft3 304
    • Ft3 673
    • Ft5 879
    • Ft1 334
    • Ft2 066
    • Ft1 588