Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2017

    Very good stuf for cheap price. It fits perfectly to my board. I immediately ordered 50 more pieces.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2017

    Товар превзошёл мои ожидания. Доставка за 10 дней. Крепления подошли идеально. Стена из листовой стали 1,5 мм толщиной, отверстия ø4,5мм x 15мм

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2017

    Description was good but had to bend slightly to fit an old imperial pegboard. Worked great and have all my tools hanging safely on them. Very pleased.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2017

    Item as described, looks good on my bord.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2016

    Super stvar,dobra cijena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Zgodnie ze wskazaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2018

    I should have l actually looked at the size of my pegboard before ordering. These were perfect but I need to order more in the right size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2017

    kao na slici,lepog dizajna i kvaliteta dužine oko 10cm zadovoljan sam robom koju sam kupio i brzinom dostave

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2017

    Een snelle levering, alles prima in orde. Product is zoals de omschrijving, doet waar het voor bedoeld is, hangt prima.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 838
    • Ft13 245
    • Ft2 947
    • Ft6 054
    • Ft15 516
    • Ft3 281
    • Ft13 107
    • Ft7 188
    • Ft3 782
    • Ft3 025
    • Ft1 888
    • Ft7 437
    • Ft2 455
    • Ft4 703
    • Ft3 782
    • Ft3 402
    • Ft8 325
    • Ft4 540