Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • VIP4
    GB
    23/09/2021

    Szybka dostawa, dzięki banggood, nie byłem pod wrażeniem opakowania, ponieważ jedyną rzeczą, która ochroni płytę przed kurzem lub płynem, .. Bóg jeden wie, jakie uderzenia i uderzenia są podejmowane w podróż... Nie zainstaluję tego w moim sklepie, aż do weekendu, 3 dni drogi stąd... Ale na szczęście tablica jest w pełni sprawna...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Jak na razie bardzo dobre wyniki. Lutowanie silników jest trudne, ale wykonalne! Brak instrukcji obsługi. Musiałem zmienić orientację na pokładzie i przerobić silniki w betalotach.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Ładnie w jednej desce. Bardzo prosty i dobry projekt. Lutowanie otworów dla silnika jest bardzo małe, więc masz trudności techniczne, aby go przylutować. Zamierzam kupić tę deskę dla moich 3 calowych quadów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ładna mała FC wygląda na wysoką jakość..... będę go używać do 1s 65mm rekwizytu dla (długiego) zakresu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Niestety nie zainstaluję BLheli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    V. Zalecane dobre fc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przestraszyłem się po pierwszym locie betalotu całkowicie wyczyszczono i musiałem go ponownie zainstalować na FC, ale teraz mam kilka paczek i ta deska wydaje się świetna. Układ A1 z podkładkami w rozsądnych miejscach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Didn't get a chance for test, I will update review after test in in drone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo ładny i ma płynny lot. Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Mniejsze niż sobie wyobrażałem, będzie wymagało zbłąkanych rąk, by to przylutować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 187
    • Ft23 512
    • Ft2 582
    • Ft7 755
    • Ft18 841
    • Ft24 386
    • Ft22 536
    • Ft4 799
    • Ft25 125
    • Ft17 734
    • Ft14 407
    • Ft27 716
    • Ft24 648
    • Ft7 016
    • Ft27 342
    • Ft23 275
    • Ft22 072
    • Ft13 300