Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Do nowszego nadajnika Frisky Access.. Musisz obniżyć oprogramowanie Isrm do v1.1.3 w twoim radiu, aby je związać.. Kiedy wiąże, nie mruga, ale wszystko ok.. Zapisz na kliszy na końcu i tyle. Udało się zbudować bardzo lekki 2,5 cala z tej deski. Nie wiem jeszcze o zasięgu i utajeniu. Nie testowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    FCinRXinESC To chciwa deska (^-^) Jeśli nie odjedziesz za daleko, to wygląda na to, że masz kilka problemów Nierzetelna deska w FreeStyle, która krąży między drzewami i budynkami Czy to nie jest dobre do latania w małym zasięgu lub na otwartej przestrzeni? Kiedy obejdziesz wieżę 50 metrów dalej, złamiesz więź na chwilę Nawet w różnorodności, wbudowany odbiornik wydaje się mieć limit Oczywiście, z odbiornikiem zewnętrznym, można latać bez żadnych problemów Funkcje FC i RSG działają dobrze Zalecałbym, jeśli używasz odbiornika bardziej To nie jest tanie, jeśli nie ma funkcji odbiornika, a wszystko inne jest normalne Myślę, że byłoby miło usunąć funkcję odbiornika i trochę ją rozjaśnić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wygląda dobrze, jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Ładny FC 20a esc i odbiornik. Żadnych kondensatorów.??? Jeden miesiąc też. 28 Podatek TL :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetny kontroler.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wydajność odbiornika wewnętrznego jest nieco dłuższa niż w wewnętrznym obręczu FC, ale nadal uważam, że jest ona znacznie mniejsza niż w przypadku odbiornika zewnętrznego. Kabel zasilający akumulator zawiera tylko 20 AWG i brakuje mu elastyczności, więc martwię się, czy może to obsługiwać 4S. Jednak biorąc pod uwagę cenę, jeśli planujecie zbudować maszynę 3S i nie potrzebujecie zasięgu tak bardzo, myślę, że to wystarczy do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Doskonałe na wykałaczkę, trochę ciężkie w porównaniu do innych aio, ale o wiele bardziej niezawodne, ponieważ 20A esc są o wiele bardziej odporne niż aio z 5A esc, które palą się, aby na nie patrzeć. Recepcja wydaje mi się taka sama, jak zwykle odbieracze spi w różnych kartach aio szalonybee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    De plus en plus rapide !! commandé le 10/04 et reçu le 19/04/2021 pour la France,en plus, c'était un produit en vente flash. Encore merci Banggood comme quoi ça vaut vraiment le coup de se balader sur les pages de l'application.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Działa dobrze, połącz się z ISRM Wersja 1.1.3. Na Betalot 4.3 może powinien obsługiwać ISRM 2.x

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 374
    • Ft22 614
    • Ft5 412
    • Ft5 126
    • Ft1 096
    • Ft1 351
    • Ft1 271
    • Ft2 940
    • Ft3 182
    • Ft22 809