Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Mam jeszcze jedną na zamówienie. Zniszczyłem ten z moimi shake'ami i gównianym lutownicą i jako początkujący uznałem to za trudne (po tym jak to szło tak dobrze) - zwłaszcza wokół baterii i G dla VTx, i tył micro USB. (Potrzebuję tylko więcej praktyki, a mniej kawy!) To ramka na wykałaczce z każdego Novice II na obrazkach, zniszczyłem też oryginalne FC, a powinienem tylko skleić kable dla łatwej naprawy! Musiałem użyć moich pił łańcuchowych, aby złącza silnikowe GEPRC pasowały do ramki Każdyine Novice II. Mam nadzieję, że za kilka tygodni będę miał kolejną recenzję z tą, która jest na zamówienie użytej w ukończonej budowie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Paczka dotarła w ciągu dwóch tygodni. Podłożyłem wypalony kontroler na TinyGo. Aktualizacja beta oprogramowania firmware, parametry Cli pobrane z Geprc. Musiał cierpieć z powodu bleheli. Uporczywie dawała programowi błąd. W końcu znalazłem pierwsze chromowane rozszerzenie i odwróciłem obroty silnika 2 i 3. Wszystko poleciało!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Zakupione jako zamiennik drona GepRc... wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Molto bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Kup p, nie może wiązać użycia xm cos do skomplikowanego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    I bought 4 for these boards and they all work perfectly. The smallest one using a 2s lipos and 1103 8000kv motors (Emax Avan 2.5 tribade props) and the largest with 1404 3850kv motors with 4s lipo (HQ 3X3X3 props). I have gone through many packs and the GEPRC 12a AIO board is handling it like a champ. With these light setup I can get over 11 minutes of flight (cruising speed) with a 4s 520mah HV lipo. And if I push it hard I will get about 5min of flight.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    us direct shipping was fast, ordered it Saturday was in my mailbox by the next Friday. good quality aio board with pads labeled for easy identification of soldering points gonna grab some more of these for sure

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    Great board for toothpick builds or replacement for mobular 7. Flysky receiver signal wire needs to be soldered onto the pad in diagram on the V1.1 board.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Super produkt bardzo podobny do oryginalnej karty z różnicą gotową, że można umieścić brzęczek na geprc. Moja recenzja beta 75x3. Super szybka dostawa od nas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 094
    • Ft24 148
    • Ft7 664
    • Ft22 900
    • Ft28 755
    • Ft35 182
    • Ft26 067
    • Ft20 699
    • Ft5 746
    • Ft23 766
    • Ft24 892
    • Ft28 367
    • Ft4 976
    • Ft29 901
    • Ft3 980
    • Ft9 291
    • Ft22 900
    • Ft23 381