Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(291)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(291)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Jeszcze nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2017

    I was affraid i bought a larger size ,but it shrinks a lot ,depending on your needs. I used a simple torch . Tested on the pictured handle ,but the real deal was fixing a M* Band 2 , job well done. Also from what i saw this is the best price for quantity / quality /price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    Маркировка на самих трубках отсутствует. Брал для изоляции без термоусадки поэтому не могу сказать как видеть себя при нагреве.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Idealnie pasuje do opisu Dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2018

    it’s thicker and therefore heavier than I thought. weight is important because I want to use it on mini quads. but it is throng because of its thickness.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2016

    The quality is good but the outer diameter before shrink it is 41.5 mm. And yes the shrink ratio it is 3:1.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2017

    Produit de très bonne qualité et épais convient parfaitement pour ESC, OSD, module power etc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2018

    It's very thick and strong. Please note that it has 42mm before applying the heat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2019

    Come da descrizione, bello spesso e robusto, arrivato con largo anticipo (tempistiche tremoristrette?) :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,117
    • Ft1,966
    • Ft2,268
    • Ft3,631
    • Ft2,723
    • Ft3,026
    • Ft2,117
    • Ft3,328
    • Ft6,963
    • Ft1,814
    • Ft4,237
    • Ft3,877
    • Ft2,117
    • Ft1,208
    • Ft3,328
    • Ft2,117
    • Ft651
    • Ft12,414