Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Produkt jest bardzo dobry. Bardzo mi się podoba. Cóż, technicznie, informacje są trochę zaniżone, więc nauczysz się manipulując nimi sam. Poza tym, wszystko w wizualizacjach sprzedaży produktu zostało zakończone. Nie brakuje pracy produktu. Nie obciążą cię od cła, kiedy bierzesz ubezpieczenie celne, to dobrze. Zamówiłem produkt 08.08.2021 i był w gumie o 12.08.2021 i byłem zaskoczony, że dostałem go 14. Banggood przeszedł samego siebie. To działa bardzo dobrze w winnicach z solidnym suplementem baterii polecam go ❤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    TR yaklasik klavye kadar bir urun. solar panelin arka kisminda bulunan usb ve typ c portu ile direk baglanti yapabiliyorsunuz. yaninda gonderilen kontrol cihazi ile ayar ve baglanti yapabiliyorsunuz. harika bir urun kesinlikle tavsiye ediyorum. yaninda bir de akü yada power bank gibi urun siparis ederseniz degisik projeler uretebilirsiniz. (EN) about as much a product as a keyboard. you can connect directly with the usb and typ C port located on the back. you can adjust and connect with the controller that is sent next to it. I would definitely recommend a great product. if you order a product, such as a battery or power bank, you can create different projects.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    To przyszło wystarczająco szybko, przechodził przez Boryspil, z jakiegoś powodu został otwarty przez celników Rosan Global, zobaczyć energię słoneczną z nich bardzo wzywa, ciekawe:), spojrzeć w towary i za 40 i 30 dolarów., Muszę dać kredyt, Wszystko jest na miejscu:) Jakość panelu i pracy będą testowane w weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    To bardzo dobry produkt, jestem bardzo szczęśliwy. Zmienia wszystkie rodzaje power bank i inne przenośne urządzenia bardzo dobrze... Również 3 tygodnie wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Wartości True Voltage i Intensywność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Reklama obiecuje, że tablica produkuje 250W, ale prawda jest, że produkuje mniej niż 20W, nie polecam. Karta jest przydatna do ładowania telefonów komórkowych, jak i innych urządzeń USB. Zestaw wyposażony jest w kable, które mogą skłonić laika do podłączenia płytki bezpośrednio do akumulatora 12V, lub nawet podłączenia jej bezpośrednio do zapalniczki powodujący wypadek. Konieczne jest użycie kontrolera, który jest w zestawie. Płyta wyposażona jest w adaptery do zaciskania przyssawek. Sterownik jest typu PWN i może być stosowany w większych systemach. Produkt był dobrze zapakowany i dotarł nienaruszony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Jeden produkt z powodzeniem otrzymałem, ale drugi z nich nadal stoi na lotnisku z jakiegoś powodu.Mam nadzieję, że drugi w terminie.Mam to, co jest na zdjęciu, ale wydajność kontroli jest trochę brakuje.Nie ma mocy, mogę umieścić na sterownik 100 Ampero... Nowy panel był trochę porysowany, ale działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Sterownik jest czysto tanim regulatorem PWM. Port 5V USB jest w stanie dostarczyć tylko 0,5A. Załączony kabel jest bardzo cienki i prąd 2A go spali, Nie próbuj używać go z obciążeniem wyższym niż cca 20W. Sam panel ma złącze USB-A i USB-C z tym samym ograniczeniem 0,5A. Panel może dostarczyć maksymalnie. 20W. Ogólnie - złe połączenie komponentów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Jest to proste źródło zasilania (montaż ),, ale aby dobrze funkcjonować, potrzeba baterii własnego dla tego typu urządzenia (jest to tanie ). próbowałem ładować mój telefon S7 tylko z części, które przybyły i po prostu trzymał ładowanie, W przypadku, gdy wprowadziłem film, bateria w telefonie będzie wolniej zwalniać. Bardzo dobry materiał na płyty słoneczne. Pozostałe elementy uzupełniają się i będą używane w różnych sytuacjach. Produkt jest wysyłany dobrze zapakowany, a opóźnienie zależy od kraju i regionu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    This is the second kit, the first one had faulty controller. The controller has set-up three battery types, the b2 is configured to be used with LiIon battery. The manual has incorrect information about it. I measured solar panel, it's max. 25-30W of power. The panel has protective diode and can be safely connected in parallel with another one. The USB port on solar panel and controller can delivery 0,5A at 5V. Overall the kit is suitable for devices with small power consuption.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft21 703
    • Ft11 771
    • Ft14 345
    • Ft27 590
    • Ft15 383
    • Ft57 761
    • Ft16 721
    • Ft6 687
    • Ft17 581
    • Ft4 138
    • Ft44 149
    • Ft62 546
    • Ft19 865
    • Ft22 073
    • Ft29 798
    • Ft11 353
    • Ft6 925
    • Ft7 642