Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Exmos, panowie. Pilne jest, aby poprawili etykiety z moim adresem, ponieważ jest niekompletny, nie przynoszą wskazania podłogi, zarejestrowanej w Banggood, a poczta ma trudności z dostarczeniem. Tak dzieje się w przypadku ekspedycji luksemburskiej, mam nadzieję, że następne zostaną poprawione, w przeciwnym razie przestanę pana kupować. Dzięki Alberto Almeida

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GeoVIP4
    GR
    26/08/2020

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    Cercavo qualcosa del genere par far circolare l'acqua in un acquario e gestire la temperatura con la pompa di ricircolo ad una determinata temperatura, devo ancora montarlo ma anche per dimensioni rispetta le mie esigenze. La ghiera di fissaggio permette di posizionarlo nel modo che si preferisce perché non è fissa ma ruota attorno al sensore.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    good but not received me piece that i wanted

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Bonjour J ai bien reçu la commande mais un des thermostats prévu pour35°C fait en réalité 130°C ( Voir photo en pièce jointe ) Merci de remplacer par la bonne référence DM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2019

    lo devo provare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Thanks Packet Received 49 days in india chandigarh through india direct mail. I have been ordering material through your app because of fast delivery. But this time I have received within 49 days which is too muh time.a If you can improve your delivery time then I think your APP would be best online selling app.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Safety first, the cutoff is close to the rating.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    Great quality, easy to mount, use them for my homemade LED lights cooling fans. Will buy them again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    However trusted site.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.19
    • US$26.99
    • US$9.24
    • US$14.94
    • US$18.99
    • US$3.99
    • US$23.93
    • US$114.33
    • US$51.96
    • US$98.99
    • US$18.78
    • US$129.99
    • US$24.25
    • US$96.99
    • US$17.99
    • US$12.69
    • US$10.74
    • US$24.66