Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Jeśli lutujesz dużo przewodów razem, zdecydowanie polecam zakup tego zestawu. Szybsze i łatwiejsze w porównaniu do lutowania. Jeśli nienawidzisz lutowania lub masz złą lutownicę, to ułatwi ci życie. Możesz użyć dowolnego źródła ciepła powyżej 150°C, tylko uważaj, jeśli używasz lżejsze. Działa bardzo dobrze z regulowanym pistoletem cieplnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Działa jeszcze lepiej niż oczekiwano i sprawia, że lutowanie kabli jest bardzo łatwe i bezpieczne. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Otrzymane w dobrym porządku, nadal trzeba je wypróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • junVIP4
    CZ
    21/07/2021

    Dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo ładny futerał, dobra jakość, szybka wysyłka!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Aby uzyskać oryginał, produkt jest zgodny z opisem. Otrzymałem go dziś rano, więc jeszcze nie przetestowałem, bo jeszcze mam. Na pewno wrócę do ciebie i powiem ci więcej. Kordiamentacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Świetny produkt. Działa bardzo dobrze. Dobre opakowanie. Przesyłka była bardzo szybka. Jestem zadowolony z tego sprzedającego. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Just received the package in good order. Cant comment on the quality as I have not used them yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Paczka dotarła 70 dni po jej wysłaniu. Złącza są świetne, ale Banggood izraelska obsługa pakietów to wstyd.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dobry i tani produkt. polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 186
    • Ft12 976
    • Ft12 347
    • Ft11 256
    • Ft2 903
    • Ft4 356
    • Ft7 545
    • Ft8 715
    • Ft6 189
    • Ft7 624
    • Ft6 535
    • Ft7 262
    • Ft5 082
    • Ft4 718
    • Ft4 718
    • Ft3 991
    • Ft2 903
    • Ft2 541