Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2020

    Oddali mnie, a ja tego nie dostałem. Musiałem to zrobić, a oni mieli problem ze znalezieniem. Pracowałem, kiedy rzekomo ją dostałem, był poranek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    It was a success thank u guyz I almost thought I'm scammed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    llego antes de la fecha lo que me dejo sorprendido, y buen servicio por parte del que me entrego el producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2018

    je ne sais pas encore ce que je vais en faire mais il était en promo alors j'en ai profité. Il fonctionne à merveille, je l'ai testé avec 2 moteurs de 350W et 500W acheté aussi en promo sur Banggood. ça dépote!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2017

    The package has arrived. Everything looks good and packed well. However item didnt come with any connection instructions. I have description for the wires but not sure where they all go. The throttle that arrived has 6 wires. I dont understand how to connect ignition (which is blue white and yellow wire). id appreciate help. i dont want to connect it wrong. thank you

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2017

    Après avoir reçut un 1er contrôleur HS...BG m'en a envoyer un autre et ça marche nickel ! Parfait pour la razor E-300 ! PS : Ci-joint, je vous fournit mon montage du contrôleur sur la E-razor 300. Avec ce montage, ça marche nickel ! Il faut bien, pour l'interrupteur, mettre le fil bleu du contrôleur sur le fil jaune de la manette. Et mettre le fil rouge du contrôleur sur le fil bleu de la manette. Si vous mettez en contact les 2 fil bleu = court-circuit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2017

    The product arrived quickly. After installation, it works well. I was looking for a drawing to connect. Unfortunately, there is no +/- protection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2018

    i think it need english manual or link to any pdf paper for ho to use

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    demorou mais chegou agora só testa para aprovar produto obrigado pelo atendimento e serviço

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Doskonały kontroler do budowy skutera z silnika pędzla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 283
    • Ft18 592
    • Ft25 254
    • Ft26 832
    • Ft31 568
    • Ft5 680
    • Ft5 443
    • Ft3 643
    • Ft10 936
    • Ft4 306
    • Ft9 152
    • Ft5 048
    • Ft3 179
    • Ft4 373
    • Ft3 643
    • Ft5 806
    • Ft5 080
    • Ft6 924