Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(328)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(328)
    • 5 Star(313)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Przetestowałem produkt i działa. Pasuje jak oczekiwano. Nie znaleziono żadnej usterki. Paczka była dobra i nieuszkodzona. Ten produkt dotarł w ciągu 2 tygodni. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Nie, dziękuję, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Gooddss

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Żelazo lutownicze stopiło się (patrz zdjęcia). Końcówka jest teraz pod kątem i prawie odpada z uchwytu. Mam stację lutowania 936 z wyjściem 24V. Przedmiot nie nadaje się do użytku. Nie odkupiłbym go.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Żelazko jest lekkie, jest dobrze trzymane w dłoni i szybko się grzeje. Tylko jedna usterka: śruba, która trzyma ogrzewanie ciała, ma tendencję do odkręcania od czasu do czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Excelente Cautín si da lo que dice la verdad lo recomiendo rápido y eficaz :D, único contra que esta algo corto el cable la falto un poco más largo para que fuera muy bueno el producto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    Bien recu en 3 semaines, le fer lui meme semble de bonne qualité. Seulement le le connecteur n'est pas conforme aux photos, par conséquent il n'est pas possible de brancher le fer à la station de soudage. J'ai regardé les photos des autres acheteurs, il n'y a pas d'erreur comme le fer que j'ai recu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2018

    Good for DIY soldering iron project.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Good for the price but the connector is much cheaper and not the one from the photo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$33.48
    • US$39.95
    • US$33.42
    • US$14.35
    • US$21.93
    • US$20.62
    • US$25.87
    • US$33.34
    • US$36.24
    • US$34.64
    • US$25.91
    • US$83.31
    • US$12.29
    • US$38.48
    • US$27.59
    • US$18.47
    • US$8.07