Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2018

    package protection very poor. shipment/transport damaged the item. it arrived broken. please send a second one urgently! thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Otrzymałem paczkę bardzo dobrze spakowane, ale i tak zepsuta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2018

    It arrived on time perfectly wrapped I'm satisfied with this oil receiver. Thank you banggood! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gozVIP4
    CA
    05/08/2019

    paquet tres bien emballé tel qu annoncé merci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Otrzymałem wszystkie szkła w jednym kawałku i wszystko działa w 100%! Dziękuję za szybką i wspaniałą obsługę w uzyskaniu wszystkiego w stanie pracy do mnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To mój drugi zakup, ale opakowanie jest grzeczne i nie pęka, produkt jest w porządku. Możesz robić interesy z pewnością siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Doskonała obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2019

    植物から精油を作る実験のためにグーグル検索で「蒸留」と打ち込んだら、こちらのサイトが出てきました。10日間くらいずっと検討し続け、初めて「バングッド」で買い物をしました。愛知に届くまでにちょうど1週間。届いた商品を見て大満足です。他のサイトで精油のガラス製品は高価なものが多く、あるサイトで8800円だったオイルセパレータを落として割ってしまったときには、本当に泣きそうでした。この価格でこの機能は絶対買いだと思いました。予備として確保しておきます。他にも日本語で「蒸留」で検索すると精油を作るための製品があれこれ出てきますね。次は減圧蒸留に挑戦だ!と張り切っております。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    Quality is top-notch and the price is half of any laboratory supply site. I bought this to go with my 20L still (from banggood). My first run was peppermint from my garden. I got 1mL of oil and 2L of hydrosol from a 1m2 patch.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2019

    O equipamento, embora ainda não usado, mostra boa qualidade. Entretanto, veio com o tubo inferior, abaixo da torneira, quebrado. Creio que não faz sentido devolver o equipamento, visto que não há como consertá-lo, sequer reaproveitá-lo. Proponho o envio de um novo. Aguardo, Sebastião

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 916
    • Ft4 159
    • Ft4 159
    • Ft8 702
    • Ft4 159
    • Ft4 540
    • Ft3 025
    • Ft2 268
    • Ft33 166
    • Ft54 510
    • Ft20 728
    • Ft9 459
    • Ft4 540
    • Ft5 297
    • Ft6 811
    • Ft12 435
    • Ft3 782
    • Ft3 782