Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    To wygląda jak dobry system chłodzenia dla pieniędzy, nie można znaleźć nic blisko.. Zainstaluje, testuje i recenzuje moją recenzję. A transport był bardzo szybki..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Przybył do Brazylii w 10 dni, ale myślę q ponieważ jesteśmy w środku pandemii został w sa paulo przez 23 dni, produkt przybył w idealnym stanie dobrze zapakowany, polecam wszystkim prosić o brasil, mocny uścisk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    οκ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    muito bom eu recomendo a todos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Świetny produkt mocuje wszystko bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Ten zestaw jest dobrym wyborem, jeśli chcesz zacząć od chłodzenia wodnego. Moje dotychczasowe doświadczenie: Pompa jest trochę głośna (może słaba łożysko), posiada mieszane metale (promienitor aluminium i miedziany blok CPU), więc bez odpowiednich dodatków może łatwo korodować w czasie. Wymieniłem wentylatory, więc nie wiem, jak działają, sądząc po materiale, wydajność może być blisko pompy (jakby działała ok, ale trochę głośno). Blok CPU był odpowiednim rozmiarem pod względem otworów montażowych dla mojego i7, ale niestety nie mógł dotrzeć do samego CPU. (niektóre kondensatory były w drodze, nie mogłem go wystarczająco obniżyć. Mocowania są naprawdę ładne, można połączyć rurę ciasno, bez kapania. Rurka jest wystarczająco długa, aby połączyć wszystko (około 2m). Tank jest w porządku, ale plastikowe wsporniki są bezużyteczne. Potrafią mocno podrapać twój czołg, ale go nie utrzymają. Dla mnie, przykręcenie pompy, i podłączenie zbiornika bezpośrednio do niego było wystarczające. Jak to się utrzyma, czas pokaże...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Edit: still good, We bought this to watercool a 1080ti and there is atm just one draw ack and thats The fans. The dont pushMdraw much air through The cooler so needed to use 2 other fans. With better fans i could feel The heat blowing away from The cooler, but with stock there is almost no draft at all. But for the money, there is NO complain. Just get some good fans.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Czy nie było szybko, po około 6 do 7 dni pakiet był na poczcie:) Wszystko było dobrze spakowane i kompletne. Niestety musiałem zamówić kolejny blok procesora dla AM4! W przeciwnym razie produkt jest „Top"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Przyszedł super szybko, wszystko w dobrym stanie. Czekam na kaloryfer, żeby się tu dostać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Naprawdę doskonałej jakości nie spodziewałem się być tak dobry ale Alla jest idealnie zapakowana i nie ma żadnych uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 530
    • Ft5 341
    • Ft4 876
    • Ft15 697
    • Ft5 746
    • Ft8 760
    • Ft20 079
    • Ft8 627
    • Ft2 818
    • Ft28 211
    • Ft661
    • Ft6 569
    • Ft4 013
    • Ft18 983
    • Ft22 269
    • Ft25 556
    • Ft1 324
    • Ft3 064