Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GeoVIP5
    GR
    22/01/2021

    Ładny produkt, ale mniejszy niż oczekiwano, za mały....!!! Mam rękę, żeby zrozumieć, jak mała jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Light up the world! Light up the dark night!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Very good quality. Fast shipping. And very very good brightness. Recommended 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Paczki zostały odebrane w trakcie transportu, ale tylko z powodu cienkiej skrzynki. Produkty (x2) wydają się jednak działać dobrze. Dużo jaśniej niż się spodziewałem i jaśniejszy od podobnych jednostek (nie gap się bezpośrednio na pełne jasne światło, bardzo silne). Rozpiętość światła jest szeroka i odpowiednia do mojego użytku. Uwaga: Przewody są przylutowane bezpośrednio do baterii Li-ion, więc mam nadzieję, że jakiekolwiek spowodowane ciepło nie skróci przyszłej żywotności baterii. Ogólnie jestem zadowolony z tych jednostek, i planuję kupić więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Produkt został wysłany niezwłocznie, a dostawa była terminowa. Produkcja wygląda dobrze. Muszę jeszcze zacząć używać świateł. Dalszy przegląd nastąpi po użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    the order came on time, I am totally satisfied. πολύ καλή περίπτωση ειδικά αν το βρείτε σε προσφορά... No issues...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Świetna jednostka do oświetlania mojego ogródka w nocy. Jest bardzo jasny i pilot działa przez szklane okno, więc mogę włączyć światło z wnętrza domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • HDK
    NL
    05/01/2021

    05-04-2021, super dobry, jestem wypróbowany i jest naprawdę super dobry. Dobry licht Zdalne też dobre. Kupuję więcej na tym świetle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Otrzymane dzisiaj 31-12-2020, w idealnym stanie, mogą być polecane. Dziękuję bardzo za wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 749
    • Ft4 892
    • Ft4 505
    • Ft3 899
    • Ft5 592
    • Ft3 294
    • Ft4 593
    • Ft4 892
    • Ft6 052
    • Ft4 066