Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-15 07:13:23

    الجهاز وصل بحالة ممتازه.. وتغليف رائع.. وشكرا للمتجر The device arrived in excellent condition .. and great packaging .. Thank you for the store

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-29 07:46:07

    Very good product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-14 08:14:32

    produto sensacional, acabei de receber e estou carregando para testar, mais a qualidade e imprecionante!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 07:18:23

    My second product so I already know that it is good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-25 01:24:40

    Love this piece of equipment. Feel super relaxed after using it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-02 18:41:18

    i just got my massager great

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-30 11:11:22

    Got it quick and it works wonderful. The user manual leaflet(!) is tipical for such Chinese devices that are not ready to be exported in EU. Although, after one hour of use my wife feels OKwith her shoulder so thumbs up.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-31 05:38:01

    Better than expected all functions work well, very strong stimulation. I am pleasantly surprised.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-16 10:56:55

    nice product, thank you for fast delivery

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-26 20:59:33

    Uma aparelho ótimo, vem me ajudando muito. Achei só um pouquinho carinho, porém compensa muito...

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>