Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Bardzo dobry zacisk, wysyłka jest szybka, jestem pod wrażeniem, wkrótce zamówię 36inh, prosimy o zniżkę 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Dobry produkt, dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Ładne i lekkie zaciski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo źle zapakowany jest brak korby na jednym z dwóch i zauważyłem, że dostawca zostawił przez otwarcie plastiku, który był mniej lub bardziej dziurawy dokładnie na poziomie korby, ale nie zdawałem sobie sprawy, co to było zbyt długo, że złożył zamówienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2019

    قوي جداً , لاتقم بشده اكثر من الازم سوف يسبب اثر على القطع 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Produkt przybył i miał wady

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2019

    Good good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Produkt przybył bardzo szybko i w bardzo dobrym stanie, bardzo lekki i wygląda dobrze, nadal muszę go używać do pracy stolarki, więc będę rezerwować, aby przepisać nową ocenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Jestem bardzo zdenerwowany tym zakupem, z powodu braku powagi tej firmy. Po półtora miesiąca produkt został odebrany. Jest też zamieszanie w tym, co sprzedają. Nie polecam tej firmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Raczochy są dobre, ale wydaje się kruche, bardziej wskazane nawet hobiście, co jest moim przypadkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.26
    • US$94.70
    • US$15.00
    • US$8.07
    • US$50.81
    • US$10.38
    • US$88.99
    • US$18.44
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$87.77
    • US$24.75
    • US$15.99
    • US$18.47
    • US$24.99
    • US$3.45
    • US$41.57
    • US$57.74