Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    Otrzymałem produkt dziś i wszystko, co mogę powiedzieć, jest bardzo potężny, ma wiele funkcji, jest bardzo łatwy w obsłudze i różnica między programami są znaczące. Posiada 9 różnych programów dla wielu uczuć. W opisie produktu, mówi, że jest to TENS, ale jest również EMS. Ten produkt ma program do treningu mięśni i utraty wagi. Uwielbiam ten produkt, a jeśli szukasz produktu TENS / EMS, kup go!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Na podstawie testów, zdecydowałem się dokonać zakupu. Dzięki dokładnej analizie, będę w stanie potwierdzić działanie produktu. Testy zamieszczone w Internecie wiele obiecują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Najwyraźniej wszystko jest w porządku. Nie miałem jeszcze okazji spróbować, ale ma dobrą jakość materiału i dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Nie otworzyłem jeszcze na lepszą ocenę, bo będzie obecna dla mojej żony. Ale z 25 dni, dostałem paczkę 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Nie był zbyt dobrze zapakowany, ale dotarł bez ugniatania i zapieczętowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Urządzenie przybyło w idealnym stanie. I ładne opakowanie. A dzięki sklepowi Urządzenie ułożone w doskonałym stanie. I świetna paczka. Dziękuję za sklep

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    Very good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    produto sensacional, acabei de receber e estou carregando para testar, mais a qualidade e imprecionante!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sezertt
    TR
    17/01/2020

    Mój drugi produkt więc wiem, że jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    Love this piece of equipment. Feel super relaxed after using it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    i just got my massager great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$31.49
    • US$17.99
    • US$35.79
    • US$47.99
    • US$14.01
    • US$36.99
    • US$79.68
    • US$7.99
    • US$60.05
    • US$23.09
    • US$13.99
    • US$19.62
    • US$13.85
    • US$104.64
    • US$33.34
    • US$30.44
    • US$67.99