Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(266)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(266)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Mam smartwatch Zeblaze GTS Pro. Paczka została wysłana na Ukrainę przez Mist Express i zdezynfekowana, okulary zostały powiadomione w aplikacji. Teper o samym Smartwoth. Mają doskonałą funkcję - pomiar kroków, puls, ciśnienie krwi, poziom tlenu we krwi. Doskonale synchronizuje się przez Bluetooth ze smartfonem za pomocą aplikacji, w której istnieje pełna funkcjonalność - up and Control. Dziękuję platformie Banggood za prawidłową organizację parkietu handlowego, jak również pracownikom platformy za profesjonalizm w ich biznesie. Zdrowie i powodzenia dla Ciebie i sukces w swojej działalności 🤘😎👌 Dziękujemy za nas 🤗💞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Stylowa bransoletka fitness, z dużym i dobrze odczytanym ekranem w cienkiej metalowej obudowie, z funkcjami macochy, pomiarem pulsu, dotlenieniem krwi i obliczaniem spalonych kalorii. I oczywiście możesz zmienić ustawienia lub zainstalować z aplikacji. Jest budzik i stoper. Wygodnie, można również obserwować prognozę pogody. Jest tryb kontroli fazy snu. I miły bonus za powiadomienie ze smartfona. Możliwe jest również sterowanie odtwarzaczem na smartfonie i wyszukiwanie smartfona z opaski. Czas jest synchronizowany przez aplikację na smartfonie, niestety, jeśli bransoletka wyładowuje i po włączeniu nie synchronizuje się z telefonem, wtedy czas pokazuje niepoprawnie. Dlatego obecność smartfona do poprawnego wyświetlania czasu jest obowiązkowa. Aplikacja pozwala na bardziej szczegółowe przeglądanie raportów na temat codziennego śledzenia gospodarstw domowych lub po zajęciach. Również 24 rodzaje szkoleń są preinstalowane w godzinach, aby dokładniej uwzględnić działania. Autonomia ok. 2-3 Dni ze średnim zużyciem. Sprawdzona również ochrona wilgoci pod prysznicem i test naprężenia temperatury w saunie, wszystkie badania bransoletka przeszła i nie straciła zdolności roboczej;) Ogólnie rzecz biorąc, bransoletka jest godna uwagi, zwłaszcza jeśli chcesz rozpocząć monitorowanie stanu wyżej wymienionych parametrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Dostałem to jako awans od Banggood. To była miła niespodzianka dla mnie. Jestem VIP 5 klient i jest to wielkie uznanie ze strony firmy. Do tej pory mam tylko pozytywne doświadczenia z zakupami w BANGGOD. Dobre ceny i dobra jakość. Zegarek jest piękny, wie wszystko, co taki mądry zegarek powinien wiedzieć. Dostawa była w porządku, opakowanie w porządku. Spróbuję teraz, ale chyba mi się spodoba. Dziękuję, Banggood. Będę tu nadal robić zakupy i polecać je wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Kupiłem go w niedzielę, dostałem go w środę (przesyłka z Czech do Węgier) - super szybka dostawa! Produkt jest dobrej jakości, jednak przez chwilę walczyłem, aby urządzenie sparowało z moim telefonem komórkowym. W końcu udało mi się go połączyć i teraz wszystko jest w porządku. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Tak więc dzisiaj pakiet został dostarczony, zegarek jest ładny i dość dobrze przetworzony, Wystarczy dowiedzieć się, ile one trwają za jedno ładowanie.Połączenie z aplikacji jest bardzo szybkie, jedynym małym mankamentem jest to, że aplikacja ma tylko język angielski, ale język w zegarku może być zmieniony na czeski

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Inteligentne zegarki, które dostałem, działają idealnie od pierwszej chwili w porównaniu z sekundą, którą dostałem w stosunku do drugiej, że mam ekran dotykowy 2 1,69 cala, który pojawił się wadliwy na ekranie. Dałem go jako prezent dla mojego dziecka i jest bardzo szczęśliwa. Dziękuję Banggood ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Świetny zegarek, piękny design, świetna cena. Dostarczenie trwało tylko 14 dni. Zaskakujące, że kurier nie przyniósł go do domu, musiałem iść do punktu odbioru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Co mogę powiedzieć, zeblaze pozostawił bardzo dobre wrażenie na wszystkich swoich zegarkach. Podoba mi się to, że wszystko robi dobrze, jest prawie kompletny w funkcji i dolin za pieniądze. Gts pro jest nawet lepszy niż gts z większym ekranem w jakości i designie, jedyną rzeczą, której nie ma jest Bluetooth... Obsługuje wszystko z alertów, pogody, znane bicie serca, tlenu, ciśnienia i oczywiście jest idealnym miejscem do uprawiania sportu. Bardzo polecam, jeśli ktoś na pewno chce połączenie Bluetooth, to polecam zeblaze gtr 2, który zostawił bardzo dobre wrażenie na mnie, ale który jest droższy.? - W zeblaze gts dla bardziej ekonomicznego rozwiązania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Używałem innego modelu zegarka marki Zeblaze. Kupiłem ten model, bo był większy i bardziej stylowy. Nie zaskoczyło mnie to jego jakością. To sprawdzona marka zegarków. Polecam dziękuję Banggood ❤

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Miło mieć koreański język wsparcia w przystępnej cenie. Funkcja App jest trochę rozczarowująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$27.99
    • US$75.18
    • US$36.56
    • US$52.67
    • US$39.99
    • US$36.94
    • US$39.99
    • US$37.65
    • US$67.99
    • US$18.99
    • US$45.99
    • US$25.55
    • US$49.22
    • US$21.99
    • US$37.02
    • US$58.99
    • US$299.99