Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Właśnie otrzymałem wnętrze z São Paulo, 100 km od Bauru z 25 dni. Opakowanie trochę ugniatane z jednej strony, ale produkt nietknięty. Jeszcze tego nie testowałem, ale naprawdę mi się podobało. Cóż kompakt i świetna cena. Dziękuję.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Very good quality product. Very compact and works very well. I opted for the higher wattage (85W) in order to get more flow. This is my second purchase. The first one which I bought (60W) is also good and running well for the last 6 months. Sucks up water until the last level (1 cm). Also has the dry run protection to switch off the unit automatically when the temperature exceeds too much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    Good, compact submersible pump which pumps very well. I am using this to pump water from a large tub on the ground into my large aquarium. The water flow is really great and it drains very fast into the aquarium. Additional advantages of this particular model includes being able to pump even when the water level falls to about 1 cm and in case the pump runs dry there is a thermal switch which cuts off power if the pump temperature exceeds 85degC. So it does not get damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Kupiłem wersję 15W i mówię, że jest rozczarowująca. Nie oczekiwałem zbyt wiele od tej taniej pompy, ale nadal zmarnowane pieniądze, ponieważ po ponad dwóch miesiącach użytkowania, jest już martwy. Weź lepszy, mówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Świetny produkt, wysyłki i przyjazdu bardzo szybko,.Do poprawy opakowania dla transportu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    works a treat. Easy to install numerous sized fittings supplied to connect to water supply . Performs above my expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Dobrze przyjęte dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Dobry produkt. Silna pompa.Można szybko zmienić wodę w akwarium

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    works smoothly, low head though

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.55
    • US$22.99
    • US$15.00
    • US$57.99
    • US$42.64
    • US$32.17
    • US$55.99
    • US$73.59
    • US$21.93
    • US$14.99
    • US$15.94
    • US$17.31
    • US$23.09
    • US$17.31
    • US$13.85
    • US$80.84
    • US$15.99
    • US$60.57