Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2021

    inverter 3000Watt, Idle Voltage 226Volts ,after 120m cable with 1,5mm2 wire voltage droped from 226 to 218 volt with 300Watt power,with power of 700Watt droped to 208Volts, a need to setup higer output voltage,235-240Volts. Seller please send to me manual to rise output voltage, inside have 2 buttons, maybe just to push 1button to rise voltage and another to setup frequency 50or 60 Hz?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Very pleased with the product! It arrived very fast. The product was wrapped carefully. I am waiting to try it out, I hope it will work out nicely. I strongly recommend this site. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Na razie krótko ja używamy, ale po tych kilku tygodniach jest ok. Działa dużo ciszej niż nasza poprzednia przetwornica. Na you tobe jest test na kanale NaszKamp. Kable z zestawu są krótkie, trzeba mieć swoje, najlepiej wymieniać na grube, bo przy cienkich sporo traci na mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dostarczone w ciągu jednego tygodnia, opakowanie nie zostało uszkodzone. Właśnie zaznaczone, prąd wejściowy jałowy 1,18A, fala wyjściowa jest czysta sine, RMS ~220V, Freq=49,75Hz. Wentylator jest cichy, jeśli nie ma podłączonego obciążenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Hi konwerter dostarczany bardzo szybko w 2 dni. Próbowałem od razu z niską baterią i nadal działa dobrze. Udało mi się do 1000 watt, dziękuję sprzedawcy Dziękuję banggood. Wszystko dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Excellent product! Recommend! Used for central heating supply 200 W; refrigerator 560 W; Thanks Banggood !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    installato nel camper. per ora funziona bene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Szybka dostawa do Szwecji. Przetestowałem go i zużywa 1A bez włączania niczego. Napięcie wyjściowe 223V AC. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Zamówienie otrzymane bardzo szybko i dobrze zapakowane. Dobry stosunek wydajności ceny, bardzo mały i mocny, Za tę cenę ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$100.47
    • US$176.70
    • US$10.99
    • US$53.12
    • US$8.99
    • US$45.99
    • US$144.99
    • US$8.99
    • US$12.69
    • US$35.99
    • US$69.99
    • US$31.04
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$39.26
    • US$109.99
    • US$46.19
    • US$61.20