Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2020

    Nie wierz w te 5 gwiazdek. Strona nie pozwalała mi wysłać z jedną oglądalnością... Ta maszyna (i ręczna) jest TYLKO w języku chińskim. Jeśli czytasz po chińsku, to może ci się udać. Nie mogę go obsługiwać, bo nie umiem czytać po chińsku. A wyświetlany obraz nie pasuje do dostarczonego produktu. Kupiłbym go jeszcze raz? Nie, nie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Super dostawa przez przewoźnika, brak uszkodzeń wysyłki, ale produkt ma 99,9% chiński podręcznik, który staje się bezużyteczny, inny od zdjęć i z różnymi funkcjami, Nie mogę twierdzić, że jest gorzej, nawet dlatego, że nie testowałem i powinienem mieć kabel zasilający z ziemi dla większego bezpieczeństwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    produto aparentemente bom ainda não testei mas chegou tudo certo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2019

    already received not yet tested thank you Banggood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Dobry wieczór, Dostarczył zamówienie dziś po południu. Pakowanie do kartonu 📦. Brakuje dodatków i różni się od zamawianego elementu. Rozkazuję przyłączeniom, które pokazują różnicę, 🥺😞

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Świetny produkt przetestowany zarówno tig, jak i mma są w porządku zarówno

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Tooop. Bardzo dobre rekomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wydaje się, że działa świetnie, ale jako że nie jestem zbyt dobrym spawaczem (jeszcze), nie mogę powiedzieć nic o jakości, poza tym, że spawanie kija/mMA wydaje się w porządku, nie miało żadnych problemów podczas testowania. Również spawanie TIG/Łuk wydaje się w porządku, nie ma problemów z uzyskaniem łuku. Jedyne problemy to chiński podręcznik i że przewód zasilający nie jest uziemiony, ale to było bardzo proste do wymiany. 10 śrub trzymających okładkę i, cóż, patrz załączone zdjęcie. Ponadto, za pomocą Google tłumacz etykiety na maszynie były łatwo tłumaczone, zobacz inne zdjęcie. Śledzenie dostawy było bardzo złe. Pakiet w otchłani na tydzień, ale przybył mniej lub bardziej w czasie (powinno przyjechać w piątek, przyszedł poniedziałek). Poza tym, pudełko było trochę poobijane, ale zawartość nie jest uszkodzona.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2019

    Muito boa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    buon prodotto anzi migliore si quello che ho ordinato con tre sistemi di regolazione rispetto al modello che ne ha due. Ancora devo provare il funzionamento ma per adesso sono soddisfatto che dice che non ha la messa a terra c'è la vite apposita da collegare insieme al supporto della saldatrice. Grazie banggood e grazie al venditore consiglio il prodotto... ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$177.99
    • US$205.84
    • US$159.99
    • US$88.92
    • US$24.99
    • US$69.29
    • US$17.31
    • US$169.99
    • US$64.99
    • US$60.94
    • US$64.99
    • US$209.99
    • US$11.54
    • US$42.99
    • US$85.99
    • US$129.99
    • US$63.51
    • US$18.99