Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Super dostawa przez przewoźnika, brak uszkodzeń wysyłki, ale produkt ma 99,9% chiński podręcznik, który staje się bezużyteczny, inny od zdjęć i z różnymi funkcjami, Nie mogę twierdzić, że jest gorzej, nawet dlatego, że nie testowałem i powinienem mieć kabel zasilający z ziemi dla większego bezpieczeństwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Dobry wieczór, Dostarczył zamówienie dziś po południu. Pakowanie do kartonu 📦. Brakuje dodatków i różni się od zamawianego elementu. Rozkazuję przyłączeniom, które pokazują różnicę, 🥺😞

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Komisja odnotowała następujące niedociągnięcia: 1.Przewód zasilający jest krótki i nie ma uziemienia 2.Elektrode jest często klejony nawet wtedy, gdy amper jest podnoszony, ale może to być dlatego, że mam mniej doświadczenia z spawaniem lub złą elektrodą, której użył. Produkt mnie dopadł, a opakowanie ma wiele uszkodzeń. Produkt w środku jest nienaruszony. Sprzedałem go dużo i nie zatrzymuje się, ani nie nagrzewa się, nawet w ciągłym użyciu, lub w gorącym miejscu. Ponadto, maksymalny amper, którego kiedykolwiek używałem, to 120 I lubię ją za to, jaka jest mała i jak łatwo jest podłączyć się do każdego gniazdka w domu. Jakość składników wewnątrz jest znakomita Bardzo proces i doskonała cena polecam i warte doskonałej oceny. Polecam 👍🇸🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Nie wygląda źle, nie waży, musi być wypróbowany, aby przyjść więcej niż 4 dni ale dobre i nie przynosi nic tylko maszyna bez maski.... Jest po chińsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wydaje się, że działa świetnie, ale jako że nie jestem zbyt dobrym spawaczem (jeszcze), nie mogę powiedzieć nic o jakości, poza tym, że spawanie kija/mMA wydaje się w porządku, nie miało żadnych problemów podczas testowania. Również spawanie TIG/Łuk wydaje się w porządku, nie ma problemów z uzyskaniem łuku. Jedyne problemy to chiński podręcznik i że przewód zasilający nie jest uziemiony, ale to było bardzo proste do wymiany. 10 śrub trzymających okładkę i, cóż, patrz załączone zdjęcie. Ponadto, za pomocą Google tłumacz etykiety na maszynie były łatwo tłumaczone, zobacz inne zdjęcie. Śledzenie dostawy było bardzo złe. Pakiet w otchłani na tydzień, ale przybył mniej lub bardziej w czasie (powinno przyjechać w piątek, przyszedł poniedziałek). Poza tym, pudełko było trochę poobijane, ale zawartość nie jest uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Nie dodano kabla uziemiającego . Test spawania był OK. Tig nie był testowany. Bardzo szybka wysyłka. Dla chińskich instrukcji i braku kabla, traci gwiazdę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Świetny produkt przetestowany zarówno tig, jak i mma są w porządku zarówno

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Otrzymałem urządzenie TIG, to wszystkie 5 gwiazdek! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Przyjedź na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Moja paczka właśnie dotarła. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 171
    • Ft58 788
    • Ft56 891
    • Ft17 381
    • Ft6 951
    • Ft16 749
    • Ft5 471
    • Ft99 878
    • Ft85 424
    • Ft5 471
    • Ft4 093
    • Ft15 295
    • Ft4 011
    • Ft20 017
    • Ft14 963
    • Ft2 209
    • Ft5 810
    • Ft12 043